Ultima oră
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0. Bară Florescu! Coreea de Sud se distanţează cu Honduras LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0. Bară Florescu! Coreea de Sud se distanţează cu Honduras
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"
Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian
 VIDEO EXCLUSIV | Simona Radiş şi Ancuţa Bondar, interviu emoţionant după cucerirea aurului olimpic: "Ne-am încununat munca în şase minute şi 40 de secunde!" VIDEO EXCLUSIV | Simona Radiş şi Ancuţa Bondar, interviu emoţionant după cucerirea aurului olimpic: "Ne-am încununat munca în şase minute şi 40 de secunde!"

Surprize mari în prima zi a turneului de fotbal de la Tokyo. Radu Banciu: "Oribil s-a jucat! Dovadă clară că nu interesează pe nimeni Jocurile Olimpice"

JO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe joi, 18:48
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20308033/1/banciu-fotbal-all-inclusive.jpg

Turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo a debutat azi, iar România a învins Honduras cu 1-0, în grupa B. Au fost surprize imense în celelalte grupe: Mexic a învins Franţa cu 4-1, iar Argentina a pierdut cu Australia, scor 0-2. La emisiunea ‘Fotbal All Inclusive’ de la Look Sport+, Radu Banciu a declarat că rezultatele de azi reprezintă o dovadă a interesului scăzut pentru această competiţie.

Iată rezultatele înregistrate astăzi în turneul de fotbal de la JO 2020:

Grupa A

Mexic – Franţa 4-1

Japonia – Africa de Sud 1-0

Grupa B

Honduras – România 0-1

Noua Zeelandă – Coreea de Sud 1-0

Grupa C

Argentina – Australia 0-2

Egipt – Spania 0-0

Grupa D

Coasta de Fildeş – Arabia Saudită 2-1

Brazilia – Germania 4-2

"Oribil s-a jucat la Olimpiadă, ne e dor de Campionatul European. Spania, în tradiţia lor la turneele finale, n-a bătut Egiptul. Au început la fel ca la EURO. Cred că la ei filozofia este, mai nou, să nu-i bată nimeni. În aceeaşi grupă, Argentina a fost umilită de Australia. Messi nu şi-a lăsat nici măcar flacoanele, le-a zis <Băieţi, vă descurcaţi>. Franţa s-a făcut de râs cu Mexicul. Gignac şi Thauvin parcă au jucat la mexicani. Gignac a bătut penalty-ul ca să rateze, apoi nu s-a dus ca să recupereze mingea din poartă. Aţi mai văzut aşa ceva? Gignac nu s-a dus după minge, ca să nu-i reproşeze mexicanii, când se întoarce. Thauvin oricum nu mai joacă nimic de ani de zile. Dacă nu-l lua Tigres de Monterrey, aici ajungea, la pupitru. Cum a păcălit fotbalul, fabulos!

Ăştia sunt fotbaliştii profesionişti din ziua de azi! Mai vin unii să spună că Olimpiada e pe medalii, pentru ţară. E încă o dovadă clară că nu interesează pe nimeni Jocurile Olimpice. Francezii au asigurată înfrângerea în ultimul meci cu Japonia, ţară gazdă. Brazilia a bătut Germania cu 4-2. Aproape nici nu se mai vedea pe teren, aşa pâclă era la Tokyo. Îngrozitor arăta, de la poluare! Oricum, Germania o să mai câştige un trofeu la fotbal când o să ne vedem ceafa", a spus Radu Banciu, în cadrul emisiunii 'Fotbal All Inclusive' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele