Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Surprize mari în prima zi a turneului de fotbal de la Tokyo. Radu Banciu: "Oribil s-a jucat! Dovadă clară că nu interesează pe nimeni Jocurile Olimpice"

JO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 22 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20308033/1/banciu-fotbal-all-inclusive.jpg

Turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo a debutat azi, iar România a învins Honduras cu 1-0, în grupa B. Au fost surprize imense în celelalte grupe: Mexic a învins Franţa cu 4-1, iar Argentina a pierdut cu Australia, scor 0-2. La emisiunea ‘Fotbal All Inclusive’ de la Look Sport+, Radu Banciu a declarat că rezultatele de azi reprezintă o dovadă a interesului scăzut pentru această competiţie.

Iată rezultatele înregistrate astăzi în turneul de fotbal de la JO 2020:

Grupa A

Mexic – Franţa 4-1

Japonia – Africa de Sud 1-0

Grupa B

Honduras – România 0-1

Noua Zeelandă – Coreea de Sud 1-0

Grupa C

Argentina – Australia 0-2

Egipt – Spania 0-0

Grupa D

Coasta de Fildeş – Arabia Saudită 2-1

Brazilia – Germania 4-2

"Oribil s-a jucat la Olimpiadă, ne e dor de Campionatul European. Spania, în tradiţia lor la turneele finale, n-a bătut Egiptul. Au început la fel ca la EURO. Cred că la ei filozofia este, mai nou, să nu-i bată nimeni. În aceeaşi grupă, Argentina a fost umilită de Australia. Messi nu şi-a lăsat nici măcar flacoanele, le-a zis <Băieţi, vă descurcaţi>. Franţa s-a făcut de râs cu Mexicul. Gignac şi Thauvin parcă au jucat la mexicani. Gignac a bătut penalty-ul ca să rateze, apoi nu s-a dus ca să recupereze mingea din poartă. Aţi mai văzut aşa ceva? Gignac nu s-a dus după minge, ca să nu-i reproşeze mexicanii, când se întoarce. Thauvin oricum nu mai joacă nimic de ani de zile. Dacă nu-l lua Tigres de Monterrey, aici ajungea, la pupitru. Cum a păcălit fotbalul, fabulos!

Ăştia sunt fotbaliştii profesionişti din ziua de azi! Mai vin unii să spună că Olimpiada e pe medalii, pentru ţară. E încă o dovadă clară că nu interesează pe nimeni Jocurile Olimpice. Francezii au asigurată înfrângerea în ultimul meci cu Japonia, ţară gazdă. Brazilia a bătut Germania cu 4-2. Aproape nici nu se mai vedea pe teren, aşa pâclă era la Tokyo. Îngrozitor arăta, de la poluare! Oricum, Germania o să mai câştige un trofeu la fotbal când o să ne vedem ceafa", a spus Radu Banciu, în cadrul emisiunii 'Fotbal All Inclusive' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele