Ultima oră
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea

Suspendarea provizorie pentru dopaj a jucătoarei ucrainene de tenis Daiana Iastremska a fost ridicată

Tenis Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20257603/1/di.jpg


Suspendarea provizorie pentru dopaj a jucătoarei ucrainene de tenis Daiana Iastremska a fost ridicată cu efect imediat, a anunţat, marţi, un tribunal independent din cadrul programului antidoping al tenisului.
 
Ca urmare a unei audieri din 21 mai, tribunalul a decis să accepte "varianta sportivei privind modul în care mesterolonul a ajuns în organismul ei şi a determinat că ea nu a încălcat nicio regulă". "Sportiva nu va ispăşi nicio perioadă de suspendare", a anunţat ITF.
 
Sportiva a fost suspendată provizoriu la începutul lunii ianuarie, după ce a picat un test de antidoping efectuat în noiembrie 2020, în afara competiţiei. În eşantioanele ei s-au descoperit urme de mesterolon, substanţă folosită în special în tratamentul nivelurilor scăzute de testosteron.
 
"Sunt fericită şi uşurată că am fost exonerată. Am trecut prin multe în ultimele luni şi a fost greu să fac faţă la toate comentariile negative", a declarat Iastremska.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele