Ultima oră
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.

Susţinere totală pentru Dusan Uhrin din partea fanilor dinamovişti. “Cu siguranţă, şi-a riscat întreaga carieră atunci când a semnat cu noi”

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20172171/1/uhrin.jpg

Dinamo a scăpat de grijile retrogradării directe în Liga 2, după victoria de pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 2-0, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Antrenorul Dusan Uhrin este considerat principalul artizan al revirimentului ‘roş-albilor’, iar fanii din Programul DDB i-au mulţumit public.

Dinamo are 4 victorii la rând în play-out, iar următorul obiectiv este să se îndepărteze de zona locurilor de baraj. În ultimele două runde din play-out, Dinamo va juca în deplasare cu FC Argeş (16 mai), apoi pe teren propriu cu Chindia Târgovişte (20 mai).

Dinamo se concentrează acum pe Cupa României. Marţi, 11 mai, de la ora 20:15, Dinamo joacă returul semifinalei cu Astra Giurgiu, în ‘Groapă’, în direct pe Look Sport+. În partida tur, Astra a câştigat cu 1-0.

Dusan Uhrin Jr (53 de ani) a revenit la Dinamo în luna aprilie, luându-i locul lui Gheorghe Mulţescu.

"TRĂIM! ŞI TRĂIM PE MUNCA NOASTRĂ!

Mobilizarea, câinilor! Trebuie să ne plătim jucătorii! Sunt jucători cu 2 şi 3 luni restante !!!

Dinamo are 4 victorii la rând, cu două goluri marcate pe meci. Suntem în afara zonei critice în campionat şi semifinala Cupei este la mâna noastră.

DINAMO ESTE ÎN PICIOARE, CÂINILOR!

Am luat deciziile potrivite la timp şi ne-am făcut cu toţii treaba. Echipa pe teren şi suporterii în afara lui. Trăim şi o facem exclusiv pe munca noastră! Felicitări tuturor!

DUŞAN ARE NEVOIE DE SPRIJIN

Cineva spunea într-un comentariu că Duşan ar merita statuie lângă Patzaichin, pentru că a venit să ajute Dinamo în cel mai greu moment al existenţei sale. Nu ştim cum e cu statuia, însă cu siguranţă Uhrin şi-a riscat întreaga carieră atunci când a semnat cu noi. Şi a făcut-o fără să pună condiţia pe care o pun de obicei antrenorii: “jucătorii să fie cu salariile la zi”. Omul acesta cunoştea greutăţile prin care trecem şi a avut încredere că DDB va face ce trebuie. Exact acesta este momentul, câinilor!

TREBUIE SĂ PLĂTIM UN SALARIU RESTANT JUCĂTORILOR

Jucătorii au respectat eforturile suporterilor, au respectat antrenorul şi au demonstrat caracter. Cele 4 victorii consecutive nu lasă loc de interpretări. Echipa şi-a făcut treaba şi vom continua să ne-o facem şi noi! Dincolo de obligaţia de a onora contractele, trebuie să răsplătim atitudinea şi munca lor! O VOM FACE!

DDB a fost, este şi va fi mereu un partener de încredere! Suporterii lui Dinamo îşi vor face mereu datoria faţă de club! Cel târziu marţi, în ziua semifinalei, ne dorim ca un salariu restant să le fie virat în conturi! MOBILIZAREA, CÂINILOR!", este mesajul PCH, postat pe Facebook.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20172171/2/clasament-play-out.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele