Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Takaaki Nagami scrie istorie! Primul pilot japonez care pleacă din pole în MotoGP, după 16 ani

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19563307/1/na.jpg

Takaaki Nakagami va pleca din pole-position, în a doua etapă din MotoGP care se dispută pe circuitul de la Aragon (Spania). Este prima plecare de pe primul loc la clasa mare al unui pilot din Japonia, după o pauză de 16 ani. Precedenta performanţă era stabilită de Makoto Tamada, pe o motocicletă Honda.

Nakagami a controlat sesiunea decisivă de calificări şi şi-a trecut în CV primul pole din carieră cu un avans clar, în faţa lui Franco Morbidelli. De pe ultimul loc al primei grile va pleca Alex Rins, de la Suzuki.

Mare absent al etapei iberice este Valentino Rossi, care este în izolare, fiind pozitiv cu Coronavirus.

Marele Premiu de la Aragon este în direct pe Look Sport 3 Motors&Fights, duminică, de la ora 15:10.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele