Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Talpan, reacţie dură după ce CSA Steaua nu a fost declarată promovată automat

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 1 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19378702/1/csa.jpg

Liga 4 Bucureşti, în care evoluează şi CSA Steaua, va organiza un baraj între primele patru clasate pentru deciderea campioanei. Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti a emis un comunicat de presă prin care face aceste precizări, asta după ce, în ultimele zile, între ea şi Steaua a pornit un război al declaraţiilor.

O regulă specială va fi pusă în practică până la începerea play-off-ului, pentru că locurile 4 şi 5 sunt la egalitate de puncte. Astfel, între cele două echipe care ocupă acele poziţii, Progresul Bucureşti 2005 şi AFC Asalt, va avea loc un meci de baraj pentru deciderea ultimei echipe care merge în mini-turneu.

Florin Talpan a reacţionat dur la această decizie:

„Aştept şi eu să vad cum este respectată legea, respectiv distanţarea socială pe timpul jocului din play-off-ul organizat de AMFB! Pentru că atât s-a pus accent la TV, la serviciu, de către preşedinte, de către toate organizaţiile de sănătate şi nu numai, pe cei doi metri distanţare dacă nu faci parte din aceeaşi familie, încât eu, curios din fire, vreau să văd distanţarea!

Am văzut cu toţii fotografia în spaţiul media de la o şedinţa de Guvern a unor politicieni, care au fost amendaţi doar pentru că au stat alături la o masă rotundă! Nu s-au atins, nu au faultat, nu s-au împins! Doar au lucrat la o masă rotundă! Dar au fost amendaţi! Şi atunci, în plin joc de fotbal, mă întreb cine va fi amendat pentru nedistanţarea socială, pentru atingere, fault, etc? AMFB-ul sau jucătorii? Pentru că eu vreau şi aştept ca cei care s-au sesizat pentru politicienii care erau în şedinţă şi lucrau pentru noi, şi măcar îşi făceau treaba, să se sesizeze şi acum împotriva celor care se joacă cu respectarea legii! Voi ce părere aveţi?”, a declarat Florin Talpan, pentru Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri