Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Tamaş e cu gându la Dinamo: "Pot ajunge acolo!"

Superliga Publicat pe 19 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19518986/1/vlcsnap-2019-08-03-18h15m59s216.png


Pablo Cortacero şi noua conducere spaniolă a lui Dinamo nu şi-au luat gândul de la ideea de a-l aduce în Ştefan cel Mare pe Gabriel Tamaş (36 de ani). Chiar veteranul a fost cel care a recunoscut public că s-ar putea întoarce în "Groapă", fie la iarnă, fie vara viitoare.
 
În această vară, Tamaş a fost dorit de Dinamo, U Craiova şi Rapid, dar, în cele din urmă, a fost convins de Daniel Stanciu să se alăture proiectului de la Universitatea Cluj, chiar dacă Şepcile Roşii se află în Liga 2. Chiar dacă a suferit o accidentare care l-a făcut să stea departe de teren cinci săptămâni, fostul internaţional a arătat că poate face faţă, iar acum numele său apare din nou alături de cel al lui Dinamo.
 
Prezent la RIN, în vară, pentru a-şi negocia revenirea, Tamaş a cerut garanţiile unui proiect serios, iar acum consideră că acestea au venit. Iar el s-ar putea alătura din nou echipei din Ştefan cel Mare: "Nu este încă un subiect închis. Pot ajunge la Dinamo, la iarnă, vara viitoare… Cine ştie? Am avut atunci discuţii cu oamenii din Spania, mi-au spus ce vor să facă, apoi au luat clubul şi au început treaba la Dinamo", a declarat Tamaş, pentru fanatik.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele