Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Tănase, Man şi Coman vor fi trimişi la echipa a doua pentru meciurile cu Steaua. Planul lui Becali merge mai departe

FCSB Publicat pe 22 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19625539/1/rps0120.jpg

Gigi Becali se pare că se ţine de cuvânt când vine vorba de războiul dintre FCSB şi Steaua. Omul de afaceri declara încă din urmă cu ceva timp că vrea să ţină Steaua în Liga 3 cel puţin un sezon şi pune totul la cale.

Nu i-a trecut această idee. Potrivit ProSport, în cazul în care cele două vor juca barajul de promovare pentru Liga 2, atunci Becali va trimite la ”satelit” cei mai buni jucători ai primei echipe. Vedetele vor intra la joc, fiind vorba, printre mai mulţi jucători, şi ca Florinel Coman, Florin Tănase şi Dennis Man să fie trimişi acolo. Pe listă s-ar mai regăsi, însă, şi Olimpiu Moruţan, Darius Olaru şi alţii.

Cele două echipe sunt în acest moment şi pe primele două locuri în Seria 4. Steaua pe 1, cu 26 de puncte, iar FCSB 2 pe 2, cu două puncte mai puţin.

Dacă e să jucăm, e posibil să jucăm şi noi cu CSA. Nu suntem în Liga 3? Da, echipa a doua. Trebuie să facem şi noi, nu putem să-i lăsăm aşa. Nu o să mă axez neapărat pe echipa a doua, dar cât de cât.

Acum nu am o stare, nu mă interesează, râd, dar e posibil ca la momentul ăla să îmi vină aşa... hai, mă, să îi mai ţin în Liga 3 un an”, spunea Becali.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele