Ultima oră
Dragomir are informaţii că FCSB stă pe un butoi de pulbere: ”Gigi nu mai vrea să bage bani, iar echipa va ajunge mai rău decât Dinamo” Dragomir are informaţii că FCSB stă pe un butoi de pulbere: ”Gigi nu mai vrea să bage bani, iar echipa va ajunge mai rău decât Dinamo”
August plin de fotbal din Champions League şi Europa League, pe Look Plus, cu meciuri aproape zilnic! Programul a fost confirmat August plin de fotbal din Champions League şi Europa League, pe Look Plus, cu meciuri aproape zilnic! Programul a fost confirmat
”Nu mai pot! Am avut gol valabil, anulat aiurea. Cu FCSB ni s-a scos balonul din poartă”. Marius Croitoru vede o conspiraţie împotriva Botoşaniului ”Nu mai pot! Am avut gol valabil, anulat aiurea. Cu FCSB ni s-a scos balonul din poartă”. Marius Croitoru vede o conspiraţie împotriva Botoşaniului
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00 Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00
Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică" Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică"

Tănase şi-a aflat pedeapsa după eliminarea cu Gaz Metan! E OUT cu Dinamo

Liga I Publicat pe 24 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19401310/1/tanase.jpg

Jucătorul Florin Tănase (FCSB) a fost suspendat un joc şi a primit o penalitate sportivă de 740 de lei, după ce a fost eliminat la meciul cu Gaz Metan Mediaş, din play-off-ul Ligii I.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină a FRF a decis că jucătorul Yameogo Frack (FC Chindia) este suspendat două jocuri şi a primit o penalitate sportivă de 3.000 de lei, după eliminarea de la partida cu Academica Clinceni.

La meciul cu Dinamo, Răzvan Tincu de la Sepsi a fost eliminat, el fiind suspendat o etapă şi primind o penalitate sportivă de 740 lei.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele