Ultima oră
Încă un meci al fetelor de la CSM Bucureşti din Liga Campionilor a fost amânat, din cauza unui focar de Covid Încă un meci al fetelor de la CSM Bucureşti din Liga Campionilor a fost amânat, din cauza unui focar de Covid
FC Hermannstadt şi-a betonat defensiva cu un fotbalist italian FC Hermannstadt şi-a betonat defensiva cu un fotbalist italian
Dan Petrescu s-a reorientat după ce l-a ratat pe Djokovic. Îl vrea pe fotbalistul recomandat la FCSB Dan Petrescu s-a reorientat după ce l-a ratat pe Djokovic. Îl vrea pe fotbalistul recomandat la FCSB
Prinde transferul carierei? Olimpiu Moruţan a intrat în vizorul lui Inter Milano Prinde transferul carierei? Olimpiu Moruţan a intrat în vizorul lui Inter Milano
Liviu Antal căută primul gol de la revenirea în Casa Liga 1. ”Nu am mai trăit o astfel de situaţie pe propria piele în întreaga carieră” Liviu Antal căută primul gol de la revenirea în Casa Liga 1. ”Nu am mai trăit o astfel de situaţie pe propria piele în întreaga carieră”
Mircea Rednic se teme de jocul cu Sepsi. ”E o echipă foarte bine organizată, echilibrată din toate punctele de vedere, cu jucători cu calitate, o echipă completă” Mircea Rednic se teme de jocul cu Sepsi. ”E o echipă foarte bine organizată, echilibrată din toate punctele de vedere, cu jucători cu calitate, o echipă completă”

Tănase şi Man, trimişi în Serbia la vraciul Marijana Kovacevic

FCSB Publicat pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19632793/3/tanase.jpg

Florin Tănase şi Dennis Man au fost trimişi în Serbia după accidentările suferite, pentru a se trata la vraciul Marijana Kovacevic. Cei doi au mers în ţara vecină la recomandarea secundului Mihai Pintilii. Acesta a reuşit să convingă stafful medical să îi lase pe jucători să se deplaseze acolo, pentru a încerca mai multe metode pentru vindecare şi să forţeze revenirea în meciurile din Casa Liga 1, cu Craiova şi CFR Cluj.

Mihai Pintilii a fost şi el la Marijana pentru recuperare şi, potrivit ProSport, a decis că e mai bine ca şi Florin Tănase şi Dennis Man să meargă acolo, pentru că starea lor de sănătate poate să se îmbunătăţească.

Man şi Tănase, cei mai buni jucători ai lui Toni Petrea în acest sezon, s-au accidentat în meciul cu Gaz Metan Mediaş, câştigat de bucureşteni cu 3-2 în deplasare, ambii având probleme la coapse. Vor face un RMN în cursul zilei de marţi, dar, la prima vedere, nu vor absenta foarte mult de pe teren.

Primul care a cedat a fost Man, schimbat în minutul 28 cu Sergiu Buş, în timp ce Tănase a ieşit după ceva mai mult de o oră, fiind înlocuit cu Octavian Popescu. Dacă Man a suferit o întindere la coapsa dreaptă şi, probabil, va rata maximum două săptănâni, semnele de întrebare sunt mai apăsate la Tănase. Accidentat la coapsa stângă, Tase a suferit cel mai probabil tot o întindere, dar el a resimţit dureri ceva mai puternice şi staff-ul se teme de o ruptură musculară.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele