Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Tănase şi Man, trimişi în Serbia la vraciul Marijana Kovacevic

FCSB Publicat pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19632793/3/tanase.jpg

Florin Tănase şi Dennis Man au fost trimişi în Serbia după accidentările suferite, pentru a se trata la vraciul Marijana Kovacevic. Cei doi au mers în ţara vecină la recomandarea secundului Mihai Pintilii. Acesta a reuşit să convingă stafful medical să îi lase pe jucători să se deplaseze acolo, pentru a încerca mai multe metode pentru vindecare şi să forţeze revenirea în meciurile din Casa Liga 1, cu Craiova şi CFR Cluj.

Mihai Pintilii a fost şi el la Marijana pentru recuperare şi, potrivit ProSport, a decis că e mai bine ca şi Florin Tănase şi Dennis Man să meargă acolo, pentru că starea lor de sănătate poate să se îmbunătăţească.

Man şi Tănase, cei mai buni jucători ai lui Toni Petrea în acest sezon, s-au accidentat în meciul cu Gaz Metan Mediaş, câştigat de bucureşteni cu 3-2 în deplasare, ambii având probleme la coapse. Vor face un RMN în cursul zilei de marţi, dar, la prima vedere, nu vor absenta foarte mult de pe teren.

Primul care a cedat a fost Man, schimbat în minutul 28 cu Sergiu Buş, în timp ce Tănase a ieşit după ceva mai mult de o oră, fiind înlocuit cu Octavian Popescu. Dacă Man a suferit o întindere la coapsa dreaptă şi, probabil, va rata maximum două săptănâni, semnele de întrebare sunt mai apăsate la Tănase. Accidentat la coapsa stângă, Tase a suferit cel mai probabil tot o întindere, dar el a resimţit dureri ceva mai puternice şi staff-ul se teme de o ruptură musculară.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele