Ultima oră
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Tănase, sincer, după remiza cu Viitorul. ”Ne-a lipsit finalizarea în această seară. Trebuie să ne obişnuim cu aceste meciuri împotriva echipelor care se strâng pe 16 metri”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19912175/1/rps1592.jpg

Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate, 2-2, în direct pe Look Sport+, cel mai spectaculos meci al începutului de 2021 în Casa Liga 1. Istvan Kovacs a arătat două penalty-uri, Dussaut şi-a marcat în propria poartă, iar golul egalizator, al lui Ely Fernandes, a venit după o deviere nefericită a lui Miron.

La conferinţa de presă, Florin Tănase a declarat că adversarii au pregătit foarte bine partida şi au ştiut să se apere foarte bine, iar echipa sa a avut puţine ocazii de a finalizat.

"Cel mai important era să câştigăm astăzi, să ne distanţăm în fruntea clasamentului, dar din păcate n-am reuşit să marcăm mai multe goluri. O parte a terenului a fost îngheţată.

Ne-a lipsit finalizarea în această seară. Trebuie să ne obişnuim cu aceste meciuri împotriva echipelor care se strâng pe 16 metri. Sincer, nu mă aşteptam ca ei să joace aşa, dar asta este. Cred că în seara asta am greşit pentru că nu am tras mai mult la poartă. Cu siguranţă lupta pentru titlu se va da până în ultima etapă", a spus Tănase, după remiza cu Viitorul, scor 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele