Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Tatăl lui Marquinhos, sechestrat şi bătut de hoţi

PSG Publicat pe 15 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20064452/1/profimedia-0597560895.jpg

Potrivit Le Parisien, tatăl fundaşului brazilian Marquinhos, în vârstă de 52 de ani, a fost victima unei agresuni violente la domiciliul său din Chatou, informează lefigaro.fr.

Dacă spargerea de duminică seară, de la casa în care locuiesc Angel Di Maria şi familia lui, în Neuilly-sur-Seine, a fost efectuată fără violenţă fizică, nu la fel au stat lucrurile în ceea ce priveşte jaful care a avut loc, în acelaşi timp, în casa tatălui căpitanului echipei PSG, Marquinhos.

Le Parisien a dezvăluit, luni dimineaţă, că bărbatul de 52 de ani a fost sechestrat şi bătut de atacatorii săi, în locuinţa din Chatou (Yvelines). În timp ce ieşea în grădină pentru a-şi hrăni câinii, victima a fost împinsă în casă de doi bărbaţi. Aceştia l-au lovit pe tatăl jucătorului la faţă, piept şi coaste, relatează cotidianul regional.

Hoţii l-au încuiat pe tatăl jucătorului brazilian, precum şi pe cele două fiice ale victimei, în vârstă de 13 şi 16 ani, într-un dressing, înainte de a fugi cu articole de marochinărie, cu alte obiecte şi cu 2.000 de euro în numerar.

"Casa părinţilor lui Marquinhos a fost spartă în timp ce familia lui se afla în reşedinţă, dar nimeni nu a suferit şi toată lumea e bine, mai mult speriată decât să fi păţit ceva rău", a scris soţia jucătorului, Carol Cabrino, pe Instagram.

Familia fundaşului Marquinhos a fost jefuită, duminică seară, la fel casa coechipierului său, Angel Di Maria, în timp ce ei erau pe teren şi jucau în meciul cu FC Nantes.

Di Maria a aflat vestea în timpul meciului şi a fost imediat înlocuit de Maurico Pochettino, pentru a putea fi alături de soţia şi de copiii săi.

Din 2018, şase jucători de la Paris Saint-Germain au fost victime ale unor jafuri, uneori de mai multe ori (Marquinhos, Choupo-Moting).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele