Ultima oră
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

VIDEO | Tătăruşanu, debut greu! AC Milan - AS Roma 3-3, cu o gafă a românului la golul de 1-1. Ibra a dat o dublă

Stranieri Publicat pe 26 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19565029/2/tata.jpg

AC Milan - AS Roma 3-3 (Ibrahimovic 2, pen. 80, Saelemaekers 47 / Dzeko 14, Veretout pen. 71, Kumbulla 84), live pe Look Sport 

  • Milan: Tătăruşanu – Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo – Kessie, Bennacer – Salemakers, Calhanoglu, Leao – Ibrahimovic
  • Roma: Mirante – Ibanez, Mancini, Kumbulla – Karsdorp, Veretout, Pellegrini, Spinazzola – Pedro, Mkhitaryan – Dzeko

Minutul 90+3: Final de meci! Debutul lui Tătăruşanu la AC Milan înseamnă un 3-3 cu AS Roma, rezultat care-i păstrează pe milanezi pe primul loc, cu două puncte peste Napoli (13, faţă de 11) şi patru peste marea rivală Juve, aflată abia pe locul al cincilea.


Minutul 84: GOL AS ROMA! Zlatan deviază nefericit o centrare din corner, mingea ajunge la Kumbulla şi romanii egalează pentru a treia oară!


Minutul 80: GOL AC MILAN! Mancini îl faultează în careu pe Calhanoglou, Zlatan transformă fără emoţii şi Diavolul Milanez e din nou în avantaj.


Minutul 71: GOL AS ROMA! Tătăruşanu respinge un şut în faţă, Bennacer îl faultează pe Pedro, iar oaspeţii primesc penalty. Bate Veretout, Tătă ghiceşte colţul, dar nu-şi poate răscumpăra greşeala de la golul de 1-1.


Minutul 47: GOL AC MILAN! Leao mai creează o fază frumoasă, iar Saelemaekers finalizează pe măsură!


Minutul 14: GOL AS ROMA! Tătăruşanu, ce gafă! Portarul naţionalei iese complet aiurea pe centrarea lui Pellegrini şi îi permite lui Dzeko să marcheze cu capul.




Minutul 2: GOL AC MILAN! Servit excelent de Leao, Ibrahimovic finalizează elegant.


20:45 Aşa cum era de aşteaptat, Ciprian Tătăruşanu e trimis de Stefano Pioli în primul 11, alături de Zlatan Ibrahimovic. Echipele de start:

  • Milan: Tătăruşanu – Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo – Kessie, Bennacer – Salemakers, Calhanoglu, Leao – Ibrahimovic
  • Roma: Mirante – Ibanez, Mancini, Kumbulla – Karsdorp, Veretout, Pellegrini, Spinazzola – Pedro, Mkhitaryan – Dzeko

Tătăruşanu a fost adus, de la bun început, ca varianta de rezervă a lui Gianluigi Donnarumma. S-a tot discutat, până şi în presa din Italia, că va avea prezenţe ocazionale în poartă, atunci când Donnarumma va fi accidentat, în meciurile mai uşoare din Cupa Italiei şi anumite confruntări din Serie A şi Europa League. Însă, de această dată, Ciprian Tătăruşanu va evolua într-un meci cu o încărcătură istorică specială, contra Romei.

AC Milan anunţă că Gianluigi Donnarumma, Jens Petter Hauge şi alţi trei membri din cadrul staff-ului au primit răspunsuri pozitive la testele efectuate, duminică, pentru depistarea coronavirusului. Toţi sunt asimptomatici, iar acum sunt izolaţi faţă de restul echipei”, se precizează în comunicatul emis de AC Milan.

AC Milan este singura echipă din Serie A care a luat maximum de puncte după primele patru etape. De cealaltă parte, după un start ezitant, AS Roma are două victorii la rând.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19565029/3/clasament-milan-roma.jpg

Echipe probabile:

AC Milan: Donnarumma - Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernandez -  Kessie, Bennacer -  Saelemaekers, Diaz, Leao - Ibrahimovic

Roma: Mirante - Fazio, Kumbulla, Ibanez- Santon, Pellegrini, Veretout, Spinazzola - Mkhitaryan, Pedro - Dzeko

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele