Ultima oră
S-a terminat binele pentru Tătăruşanu. Donnarumma s-a vindecat de Coronavirus şi ar putea reveni în poartă în acest weekend S-a terminat binele pentru Tătăruşanu. Donnarumma s-a vindecat de Coronavirus şi ar putea reveni în poartă în acest weekend
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"

Tătăruşanu, prima reacţie despre Donnarumma. Cum l-a descris pe Ibrahimovic

AC Milan Publicat de Daian Cutu pe 16 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/19482888/1/tata.jpg

Ciprian Tătăruşanu (34 de ani) începe o nouă pagină a carierei sale la AC Milan, dar va avea viaţă grea în Serie A, la fel ca la fostul club, Lyon, unde va fi rezervă. De data această va fi în umbra lui Gianluigi Donnarumma. Portarul naţionalei l-a caracterizat, după primele antrenamente.

"Este un portar foarte bun, a demonstrat-o deja. Este un băiat bun, noi formăm un grup unit şi alături de antrenorii de portari. Şi asta e ceva important. Dacă există o atmosferă bună, munceşti mai bine.

Ca orice jucător din lume, eu fac totul ca să joc, dar sunt conştient că îl am în faţa mea pe titularul din poarta naţionalei, unul dintre cei mai buni din lume. Pentru mine acest lucru reprezintă un stimulent pentru a da totul să devin mai puternic şi să fiu pregătit când antrenorul mă aruncă în teren", a declarat Tătăruşanu pentru Dazn.

Când vorbim de AC Milan, nu putem să îl omitem pe Zlatan Ibrahimovic, starul suedez care şi-a prelungit contractul cu ”rossonerii”. Portarul l-a caracterizat ca fiind foarte exigent, cu cerinţe ridicate, dar care are şi foarte multe de oferit, ca un lider adevărat.

"E o persoană foarte exigentă. Cere mult, dar şi oferă mult. Se face auzit pe teren când are nevoie să intervină. Şi mie îmi place asta", a conchis Tătăruşanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele