Ultima oră
S-a terminat binele pentru Tătăruşanu. Donnarumma s-a vindecat de Coronavirus şi ar putea reveni în poartă în acest weekend S-a terminat binele pentru Tătăruşanu. Donnarumma s-a vindecat de Coronavirus şi ar putea reveni în poartă în acest weekend
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"

Tătăruşanu, rezervă, în victoria chinuită a celor de la Milan cu Bodo/Glimt. Donnarumma a luat două goluri

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 24 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19491774/1/milaaa.jpg

AC Milan s-a calificat în play-off-ul Europa League, după un succes cu 3-2, contra echipei din Norvegia, Bodo/Glimt. Pentru italieni, Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă.

Cei de la Bodo/Glimt au deschis scorul, prin Junker, dar Calhanoglu şi Colombo au adus ”diavolul milanez” în avatanj, 2-1 fiind scorul pauzei.

Acelaşi Calhanoglu a făcut 3-1, dar trupa lui Tătăruşanu a tremurat pentru calificare, după golul lui Hauge, care însă nu a schimbat soarta partidei.

Calificare, în ziua în care Ibrahimovic a fost depistat cu Coronavirus

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a fost depistat cu Coronavirus. Este singurul din lotul celor de la AC Milan care a ieşit pozitiv, după ultima testare. Starea acestuia este foarte bună, fiind plasat în izolare.

De asemenea, AC Milan a anunţat, miercuri, că fundaşul Leo Duarte a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Duarte se află în autoizolare.

Ceilalţi componenţi ai echipei şi membrii stafului tehnic au avut rezultate negative la testarea pentru Covid-19. La AC Milan este legitimat Ciprian Tătăruşanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele