Ultima oră
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

Tătăruşanu, titular la AC Milan? Negocierile pentru prelungirea contractului lui Donnarumma au intrat în impas

AC Milan Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20032393/1/tata.jpg

Lovitură de teatru la AC Milan! Gianluigi Donnarumma ar putea pleca de la echipă. Portarul italian nu pare decis dacă să semneze prelungirea contractului, deşi acest aspect nici nu intra în discuţie de curând.

Impresarul Mino Raiola a dezvăluit câteva detalii în presa italiană, iar o eventuală plecare l-ar face pe Ciprian Tătăruşanu (35 de ani) titularul buturilor grupării de pe ”San Siro”.

Negocierile sunt în impas, deoarece Raiola cere pentru jucătorul său un salariu de 10 milioane de euro, în timp ce gruparea milaneză îi oferă 7,5 milioane de euro.

 

Contractul lui Tătăruşanu cu cei de la Milan expiră pe data de 30 iunie 2023.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele