Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, iar Sane ratează o şansă foarte bună VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, iar Sane ratează o şansă foarte bună
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ambele echipe au ratat ocazii importante! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ambele echipe au ratat ocazii importante! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă" Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă"
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"

Ţeapa pe care a vrut s-o dea Dinamo unui fotbalist important pe plan european. AS: ”Şi-a dat seama imediat de instabilitatea financiară”

Dinamo Publicat pe 28 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20022991/1/dsc-8881.jpg

Diego Capel (33 de ani) a fost foarte aproape de Dinamo, în momentul în care spaniolii au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă. Doar că fotbalistul şi-a dat seama de instabilitatea economică în care pot ajunge ”câinii” şi mutarea a picat. Asta notează acum AS, la câteva luni de când transferul nu s-a făcut, iar România a ratat şansa să aibă în Casa Liga 1, poate, cel mai important nume din fotbalul european, care a călcat pe teren în meciurile din campionatul nostru.

Capel a fost la un pas şi de Dinamo, echipă antrenată atunci de Contra. Proiectul spaniol l-a sedus, acolo mai erau şi alţi spanioli: Borja Valle, Isma Lopez, Tomas Mejias, Camara, Rene, Garcia. Doar că, la venirea în România, Capel şi-a dat seama imediat de instabilitatea financiară a clubului şi nu a dorit să accepte oferta. Ulterior, alegerea lui Capel s-a dovedit a fi inspirată, întrucât Dinamo a fost afectată grav de promisiunile nerespectate ale conducătorilor spanioli”, notează AS.

Ajuns la 33 de ani, Diego Capel a evoluat ultima oară în Malta, la Birkirkara FC. Spaniolul şi-a început cariera la FC Sevilla şi a mai evoluat la Sporting Lisabona, Genoa, Anderlecht şi Extremadura. A luat opt trofee, cu echipele de club şi cu naţionalele Spaniei U19 şi U21, dintre care două Europa League, cu echipa din Sevilla.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele