Ultima oră
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri

VIDEO | Teja, dezamăgit după eşecul Mediaşului cu FCSB: ”Nu meritam niciodată să pierdem!”

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 7 mar 2021
mail-share icon Email

 

Gaz Metan Mediaş era să plece neînvinsă de pe terenul FCSB-ului, la capătul unui meci în care a avut şanse bune de a marca, dar şi cel puţin un fault în careul adversarilor, la care putea să primească lovitură de la 11 metri. La final, Mihai Teja a declarat că se aştepta la cel puţin un rezultat de egalitate.

Pe parcursul meciului, el s-a gândit că poate pleca neînvins de pe Arena Naţională.

Nu meritam niciodată să pierdem! Am jucat bine, timp de 90 de minute. FCSB are jucători de calitate, pot oricând să inventeze ceva. Ne-am relaxat, n-am pus presiune şi un şut care nu anunţa nimic a fost gol. Am avut şansele noastre, dacă era 3-0 nu se supăra nimeni. În a doua repriză am avut spaţii, dar n-am avem personalitate pentru a fi la un nivel mai înalt.

N-am mai pus probleme în repriza a doua, păcat, se putea mai mult. Sunt greşeli pe care nu trebuie să le mai facem, dar ne batem de la egal la egal cu orice adversar din play-out. M-am bucurat să mă întâlnesc cu foştii jucători, am petrecut şase luni frumoase la FCSB, am ieşit vicecampion, băieţii au fost foarte receptivi, am făcut lucruri bune”.

M-aş bucura ca Gaz Metan să se bată pentru locul 7, care duce în cupele europene, iar echipa cea mai bună să ia campionatul. Câştigi, pierzi, important e să dai tot ce ai mai bun”, a spus Teja.

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a 26-a din Casa Liga 1.

Golul a fost marcat de Florin Tănase, în minutul 90+2.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt