Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Teja, în pericol: îşi joacă postul în Gaz Metan - FC Voluntari. Ianis Zicu, primul pe lista înlocuitorilor

Superliga Publicat pe 10 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20389939/1/teja.jpg


Startul slab de sezon al celor de la Gaz Metan Mediaş, cu patru puncte obţinute în primele şapte etape, îi creează probleme lui Mihai Teja. Antrenorul în vârstă de 42 de ani e obligat să câştige cu FC Voluntari, duminică, pentru a-şi salva postul, iar primul pe lista înlocuitorilor e Ianis Zicu (37 de ani), fostul tehnician de la Farul Constanţa.
 
Şefii clubului din Mediaş aveau alte aşteptări de la Teja în primele etape ale campionatului început cu o victorie şi un egal în primele trei etape. Au urmat, însă, patru înfrângeri consecutive, care au dus-o pe Gaz Metan Mediaş în coada clasamentului, iar Teja a scăpat de demitere doar pentru că nu a fost găsit un antrenor cu nume disponibil înainte de pauza competiţională.
 
Conform gsp.ro, meciul cu Voluntari, programat duminică, de la ora 18:15, live pe Look Sport+, e unul capital pentru soarta fostului tehnician de la FCSB: dacă pierde din nou, Teja e OUT! Iar omul aflat în capul listei de înlocuitori este Ianis Zicu, fostul mijlocaş care şi-a început cariera de antrenor la Farul şi care nu a apucat, încă, să conducă o formaţie din Casa Liga 1.
 
Cu patru puncte şi golaveraj 4-9, Gaz Metan e penultima în clasament, peste Academica Clinceni, care a adunat doar două puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele