Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Teja să alătură protestatarilor anti-Dinamo. ”Trebuie să se elimine jucătorii infectaţi şi să joace cu cine poate”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 30 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19437052/1/teja.jpg

Poli Iaşi a câştigat cu 2-1, disputa de pe teren propriu, contra celor de la FC Voluntari. Astfel Mircea Rednic şi elevii săi iau o gură uriaşă de oxigen, care îi ajută să se salveze de la retrogradare. Gafa portarului Cojocaru a decis meciul.

Mihai Teja, tehnicianul celor de la Voluntari s-a focusat pe cei de la Dinamo, la finalul partidei de la Iaşi. Tehnicianul este de părere că nu trebuia să li se amâne meciurile şi era necesar să joace cu ce au la dispoziţie, pentru a nu periclita întreg campionatul.

"Nu trebuie ca celelalte echipe să sufere toate din cauza uneia singure, cu ce suntem noi de vină pentru ce s-a întâmplat la Dinamo! Să stai încă 3 săptămâni să aştepţi, jucătorii sunt epuizaţi.

Sunt adeptul să fie fair play, să se decidă pe teren, dar cine greşeşte să plătească, aşa se întâmplă pe teren la fel ca în viaţă. Trebuie să se elimine jucătorii infectaţi şi să joace cu cine poate ca să se termine odată campionatul," a declarat Teja după meci.

LPF a anunţat prin intermediul site-ului oficial, faptul că partida dintre FC Voluntari şi Dinamo se va juca duminică, de la ora 21:30.

Confruntarea se va putea urmări în direct pe Look Plus şi în format live text pe looksport.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele