Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Tensiunile din club au dus şi ele la plecarea lui Bergodi de la Craiova. Italianul a solicitat îndepărtarea unei persoane, dar Mihai Rotaru s-a opus

CS Universitatea Craiova Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19626176/1/bergodi.jpg

Motivul pentru care Cristiano Bergodi a plecat de la U Craiova nu mai era atât de abordat în ultima vreme, asta pentru că oamenii din conducere au declarat că decizia a fost luată din cauza unor probleme personale ale italianului. Se pare însă că lucrurile nu ar sta chiar aşa în totalitate, iar anumite divergenţe de la echipă au dus la o ruptută iremediabilă.

Potrivit GSP, Bergodi a plecat de la Craiova şi pentru că voia alt preparator fizic în locul lui Cornel Blejan, un apropiat al patronului Mihai Rotaru. Între Bergodi şi Rotaru ar fi tot avut loc discuţii pe această temă, doar că Blejan a continuat şi nu a fost îndepărtat de la club. Craiova s-a confruntat în ultima perioadă cu foarte multe accidentări.

Blejan este cel ce l-a convins pe Rotaru că este bine să se facă stagiu de pregătire în vară în Austria, mai ales că Bergodi era bolnav de coronavirus. Iar acolo s-a ales praful de antrenamente! Are nişte metode de lucru ce produce rupturi musculare pe bandă rulantă: Tudorie, Vlădoiu, Bălaşa, Marius Constantin, Ivanov. Jucătorii se plâng de el, de fapt, se feresc să vorbească în preajma lui ca să nu se trezească raportaţi”, spun anumite persoane din jurul echipei, potrivit GSP.

 Cârţu susţinea că nu era vreo problemă la echipă

Sorin Cârţu a confirmat faptul că Bergodi nu a fost demis de Craiova. Antrenorul italian nu a fost presat de conducere să lase locul liber, ci motivul plecării a fost reprezentat de anumite probleme personale. A considerat că nu mai poate ajuta echipa, din pricina anumitor gânduri care-l apăsau, şi a decis să plece.

Nu este vorba de nicio demitere, nu a fost o iniţiativă a clubului. Este o decizie pe care el şi-a asumat-o, o demisie pe care el a anunţat-o. A invocat nişte probleme personale. Cel mai bine este să discutaţi cu el şi să-şi explice gestul. Este un gest care a surprins pe toată lumea.

Putem spune că a fost pe plus. Clasarea pe locul doi este cea mai bună din 2013 în prezent. Avem perioada aceasta în care sigur, au fost câteva accidente, cel puţin aşa le-am considerat noi, inclusiv ratatea calificării cu Lokomotiv. Dar în rest, am avut 8 victorii, una peste alta noi am fost mulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat în mandatul lui Cristiano Bergodi”, a spus Sorin Cârţu.

Papură va conduce de acum înainte echipa, dar se pare că mutarea e una doar pentru o perioadă limitată. Se spune că oamenii din conducere caută variante şi primul pe listă este nimeni altul decât selecţionerul Mirel Rădoi. Mihai Rotaru a fost impresionat de calităţile acestuia, în special la naţionala U21, cu care a reuşit să meargă până în semifinalele Campionatului European vara trecută.

 

mail-share icon Email
viewscnt