Ultima oră
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii

Terim confirmă interesul clubului Galatasaray pentru Moruţan. UPDATE: Informaţiile apărute în presa internaţională

FCSB Publicat pe 30 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20319283/1/morutanfb.jpg

Transferul lui Olimpiu Moruţan de la FCSB la Galatasaray pare din ce în ce mai aproape, pentru că interesul turcilor este deja unul confirmat, iar antrenorul Fatih Terim a declarat că este un fotbalist pe care îl place mult. Mai mult, acesta a lăsat de înţeles că echipele sunt în negocieri.

UPDATE: Apar noi informaţii în ceea ce priveşte trecerea lui Moruţan la Galatasaray, în ciuda evoluţiei slabe din Conference League, în urma căreia FCSB a fost eliminată din competiţie. Presa din Turcia anunţă că mijlocaşul şi clubul pregătit de Terim au ajuns la un acord.

Însă, Galatasaray trebuie să mai ajungă la un punct comun cu FCSB. Ultimele veşti au fost oferite chiar de ziaristul italian Nicolo Schira, care ştie tot ce mişcă în fotbalul din Turcia.

Olimpiu Moruţan este fascinat de Galatasaray şi a ajuns la un acord de principiu cu clubul pentru un contract până în 2026. Galatasaray nu a ajuns la un acord cu FCSB încă. Tratativele continuă pentru încheierea afacerii”, a anunţat Nicolo Schira.

Se pare că la primele negocieri fosta campioană a Turciei a oferit 8 milioane de euro, dar FCSB a solicitat 10 milioane de euro.


Terim a stat cu ochii pe Moruţan. E posibil să îl fi urmărit şi în partida cu Universitatea Craiova, în care mijlocaşul FCSB-ului a avut o evoluţie foarte bună, în care a şi marcat. ”Împăratul” Terim îl vede pe Olimpiu Moruţan capabil să îşi pună ampresa pe istoria Galatei, aşa cum au făcut-o Gică Hagi, Gică Popecu sau Adrian Ilie.

"Moruţan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Este genul de jucător care face spectacol, aşa cum au făcut şi fraţii lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie. Veţi vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray", a declarat Fatih Terim, într-o conferinţă de presă, potrivit T24.

Olimpiu Moruţan nu a făcut cel mai bun Campionat European cu România U21, dar cu toate acestea există interes pentru el, din Europa, dar şi din zona arabă. Impresarul Florin Vulturar a declarat lunile trecute că jucătorul pe care îl reprezintă era dorit chiar şi de Al Ain, care pusese pe masă 10 milioane de euro. Becali refuza oferta şi cerea 20 de milioane de euro.

Cu interesul de la Galatasaray confirmat, e interesant pentru ce sumă se va face transferul sau câţi bani va cere patronul FCSB-ului. Să nu uităm că zilele trecute la gruparea din Istanbul a ajuns Alexandru Cicâldău, pentru 6.5 milioane de euro.

Moruţan are trei meciuri în acest sezon şi un gol. Cota lui de piaţă, conform transfermarkt, este de 2.8 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele