Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Tipic fotbaliştilor români. Motivul real pentru care Dennis Man e ”roata de rezervă” la Parma: ”I-am zis să nu se supere pe antrenor”

Stranieri Publicat pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20487537/1/man-mihaila-parma.jpg

Dennis Man nu mai reuşeşte să facă faţă nici în Serie B şi e imaginea clară a fotbalului românesc, a ce realizează jucătorii care ”fură” priviri în Casa Liga 1, dar când se văd în fotbalul cu adevărat important clachează. Aşa se întâmplă cu Man, un jucător plecat pe multe milioane de euro, care acum nu poate să se impună la o echipă de la retrogradare din liga a doua italiană. Altfel, pretenţiile pentru calificarea la turnee finale ale naţionalei României, mai au vreo noimă?

Aşa cum este tipic fotbaliştilor români, episodul fiind consemnat în mai multe rânduri, ei consideră că antrenorii au ceva cu ei. Aşa se pare că s-a întâmplat şi cu Dennis Man, care s-a supărat pe antrenor din diverse motive. Oare chiar atât de urâţi să fie fotbaliştii români? Să se plătească milioane de euro pe ei, pentru ca mai apoi să fie ţinuţi rezerve pe nişte salarii halucinant de mari?

Situaţia lui Man a fost prezentată de Adrian Mutu, pentru ProSport:

Eu am ţinut legătura cu Dennis. Am vorbit cu el în urmă cu câteva luni, simţeam că o să intre în starea asta, l-am sunat şi i-am spus să fie atent pentru că dacă el se supără pe antrenor nu o să facă decât să îi explodeze în faţă şi nu o să îl ajute.

Mi s-a întâmplat şi mie în Italia, la Verona, am dat acolo de un antrenor mai bătrân care avea alte idei, iar eu nu vedeam lucrurile ca el şi mă supăram. Era în defavoarea mea pentru că nu reuşeam să am performanţe, am stat pe banca de rezerve. După câteva luni mi-am dat seama şi mi-am revenit. La început joci din elan, după revine reculul, iar după începi să joci. În Italia e concurenţă mare şi el trebuie să fie pregătit pentru asta”.

Nu mai puţin de 13 milioane de euro a plătit Parma pe Man, în ianuarie 2021, pentru transferul de la FCSB. A jucat 22 de meciuri, a marcat de patru ori şi a oferit o singură pasă decisivă.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele