Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Titlul nu aduce şi banii la Real Madrid! Anunţ total surprinzător făcut de Florentino Perez după câştigarea LaLiga. Ce i-a transmis lui Mbappe

Real Madrid Publicat pe 17 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19423781/1/pee.jpg

Real Madrid a cucerit cel de-al 34-lea titlu din istorie în LaLiga, cu o etapă înainte de finalul sezonului, după ce a învins-o pe Villarreal pe teren propriu, scor 2-1.

Fanii se aşteptau ca victoria din LaLiga să fie urmată de o campanie de transferuri "marcă înregistrată", însă lucrurile nu vor sta deloc aşa. O spune chiar preşedintele Realului, Florentino Perez, care vorbeşte despre un buget de austeritate.

"Transferul lui Mbappe poate să aştepte!"

Perez pare mai interesat să securizeze actualul lot al Realului şi să aştepte momentul potrivit pentru a arunca sume importante pe piaţa transferurilor. Asta deşi părerea unanimă e că Real Madrid are nevoie neapărat de un atacant, pentru a nu mai fi dependentă de Benzema, în condiţiile în care galacticii nu au găsit încă un înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo.

Totuşi, mesajul lui Perez e unul clar: Real Madrid nu va face transferuri pe sume mari, în condiţiile în care salariile jucătorilor au fost reduse.

"Nu vor fi transferuri majore pentru că situaţia e foarte dificilă! E greu să le ceri jucătorilor să-şi scadă salariile, iar apoi să faci astfel de transferuri.

(Despre interesul pentru Mbappe) Poate aştepta! Real Madrid va aduce cei mai buni jucători din lume din nou, însă doar atunci când situaţia se va schimba şi putem face faţă unor astfel de investiţii
", a spus Perez, citat de Marca.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele