Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj

Toate competiţiile interne de handbal au fost suspendate. Dubla cu Polonia contând pentru calificarea la Euro 2020, amânată

Handbal Publicat pe 13 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19301549/1/cristina-neagu.jpg

Federaţia Română de Handbal a anunţat, vineri, că toate competiţiile pe plan intern au fost suspendate, iar "dubla" cu Polonia contând pentru calificarea lotului naţional de senioare la Euro 2020 a fost amânată.

"Federaţia Română de Handbal consideră că sănătatea participanţilor la activitatea handbalistică şi nu numai, trebuie să primeze şi, ţinând cont de setul de măsuri luate în ultima perioadă de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, de faptul că numărul persoanelor depistate pozitiv cu COVID-19 de pe teritoriul României este în creştere, decide suspendarea tuturor competiţiilor de handbal pe plan intern. Astfel, Consiliul de Administraţie al F.R.H. a decis astăzi, 13 martie, sistarea tuturor competiţiilor de handbal organizate sub egida F.R.H., A.J.H., A.M.H. până la data de 31 martie", a anunţat FRH.

De asemenea:

- dubla cu Polonia contând pentru calificarea lotului naţional de senioare la Euro 2020, Danemarca şi Norvegia, a fost amânată de comun acord cu Federaţia Poloneză de Handbal pentru perioada 3/4 iunie, respectiv 6/7 iunie 2020.

-participarea lotului naţional de tineret feminin la stagiul de pregătire de la Izvorani şi dubla cu Germania din perioada 15 – 22 martie a fost anulată.

-participarea lotului naţional de tineret feminin la turneul internaţional din perioada 26 – 29 martie, Rusia, a fost anulată.

-participarea lotului naţional de cadete la Jocurile Mediteraneene din perioada 8 – 12 aprilie 2020 a fost anulată.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele