Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Toate privirile înspre cer! Marele Premiu al Cataluniei, cu gândul la Jason Dupasquier. Progrmaul transmisiunilor

Auto-Moto Publicat pe 4 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20227320/2/cat.jpg

Campionatul de MotoGP ajunge la Barcelona, pentru clasică rundă a Grand Prix-ului Cataluniei. Ediţia din acest an are o mare încărcătură emoţională şi se vede în direct pe Look Sport.

Marele favorit este Fabio Quartararo, pilotul Yamaha a impresionat weekendul trecut la Mugello, unde a câştigat de o manieră solitară.

În memoriam Jason Dupasquier

Pilotul elveţian de Moto3 Jason Dupasquier, care a suferit un grav accident, sâmbătă, în calificările Marelui Premiu al Italiei de la Mugello, a murit, duminică, la vârsta de 19 ani.

Acesta a căzut spre finalul calificărilor probei de Moto3 din cadrul Marelui Premiu al Italiei şi a părut să fie lovit de cel puţin o motocicletă. După mai multe minute în care i s-au acordat îngrijiri pe pistă, sportivul a fost transferat cu un elicopter medical la spitalul Carregi, la Florenţa.

Sâmbătă, o sursă medicală a declarat pentru AFP că Dupasquier a fost adus la spital cu "traumatism multiplu şi în stare gravă".

Duminică, un purtător de cuvânt al spitalului a spus că tânărul "a fost supus în cursul nopţii unei intervenţii chirurgicale la cutia toracică pentru o leziune vasculară”.

"Leziunile cerebrale persistă. El rămâne în terapie intensivă în stare foarte gravă", a precizat el.

După cinci curse, Dupasquier ocupa locul al zecelea în clasamentul piloţilor (cu 27 de puncte).

Francezul Fabio Quartararo i-a dedicat tânărului pilot pole position-ul obţinut, sâmbătă, în proba regină a motociclismului viteză, MotoGP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele