Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

Toate speranţele sunt în CFR Cluj. Coeficientul României e jos, iar ardelenii primesc toată susţinerea: ”Să-i regăsim în primăvara europeană”

CFR Cluj Publicat pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19570316/1/rps4590.jpg

CFR Cluj este singura reprezentantă a României în grupele unei competiţii europene, lucru pe care preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, îl vede un pic nedrept. Din punctul său de vedere, neşansa a făcut ca ţara noastră să nu aibă chiar trei echipe, pe FCSB şi Craiova.

Burleanu a lăudat evoluţia CFR-ului din primele două meciuri din grupă, în urma cărora nu a pierdut şi a adunat patru puncte. Acum, se aşteaptă la meciuri bune şi rezultate pe măsută şi în dubla cu AS Roma.

Cred că a fost un rezultat corect şi bun. Un rezultat care îi menţine pe cei de la CFR Cluj cu şanse mari la calificare. Îmi doresc ca din dubla cu Roma să nu piardă, astfel încât să-i regăsim din nou în primăvara europeană, să acumuleze puncte pentru România. Din păcate, este singura echipă rămasă.

Dacă nu ne-am fi confruntat cu pandemia şi cu criza de la FCSB, cred că şi FCSB ar fi putut şi ar fie meritat să fie în grupele Europa League. Şi Craiova, în ciuda eşecului din Georgia, ar fi putut să aibă un parcurs mult mai bun dacă ar fi avut experienţa meciurilor cu presiune”, a declarat Răzvan Burleanu în cadrul unei conferinţe de presă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele