Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Nordicii sunt calificaţi, polonezii şi Furia Roja au doar varianta victoriei
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Nordicii sunt calificaţi, polonezii şi Furia Roja au doar varianta victoriei
Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!” Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!”
Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă” Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”
Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi
VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă" VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă"

Toni Kroos, plasat în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană cu COVID-19

Real Madrid Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20188251/1/kroos.jpg

Real Madrid a primit o veste proastă în această perioadă în care se pregăteşte de ultimele meciuri din La Liga. Spaniolii au aflat că unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei, neamţul Toni Kroos, a fost plasat în carantină, după ce a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu noul coronavirus.

Mijlocaşul urmează să facă testele necesare în această privinţă, pentru a vedea dacă rămâne în continuare carantinat sau dacă este negativ şi atunci poate reveni în lotul lui Zidane.

Real Madrid continuă cursa pentru titlu în La Liga. În etapa a 36-a, trupa lui Zinedine Zidane a trecut la scor, cu 4-1, de Granada, în deplasare. La pauză, Real conducea deja cu 2-0. Kroos nu a jucat, ci a fost rezervă neutilizată.

Modric a deschis scorul în minutul 17, iar Rodrygo a făcut 2-0 în minutele adiţionale, 45+1. În partea a doua, Granada a revenit prin golul lui Molina din minutul 71 şi părea că va reintra în joc. Însă, acest lucru nu s-a întânplat iar Real Madrid a mai marcat de două în decurs de câteva zeci de secunde.

Odriozola a înscris în minutul 75, pentru ca în minutul 76 să iasă la rampă Benzema. Aşa se face că Real Madrid continuă cursa pentru titlu în Spania.

Formaţia lui Zidane a revenit pe locul 2 în urma acestui succes, cu 78 de puncte. Clasamentul primelor patru echipe în La Liga arată astfel după etapa a 36-a:

  1. Atletico Madrid – 80 puncte
  2. Real Madrid – 78 puncte
  3. Barcelona – 76 puncte
  4. Sevilla – 74 puncte

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele