Ultima oră
Continuă scandalul după transferul lui Man la Parma. Fotbalistul nu are contract cu firma lui Giovanni Becali. "I-am pus la dispoziţie un avocat" Continuă scandalul după transferul lui Man la Parma. Fotbalistul nu are contract cu firma lui Giovanni Becali. "I-am pus la dispoziţie un avocat"
EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!" EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!"
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"

Toni Nadal, nou antrenor al lui Felix Auger-Aliassime

Tenis Publicat pe joi, 18:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20106132/1/felix.jpg

Toni Nadal, unchiul şi fostul antrenor al tenismenului Rafael Nadal, a revenit în circuitul ATP, el făcând acum parte din echipa canadianului Felix Auger-Aliassime.

Nadal îl va antrena pe Auger-Aliassime alături de Frederic Fontang. “Ideea este de a colabora cu cineva care a avut experienţă la nivel înalt. Nu doar pentru un turneu, ci zi de zi şi pentru ca eu să devin un jucător mai bun. Este cursul natural al carierei mele. Este o oportunitate frumoasă să învăţ de la cineva care are experienţă la cel mai înalt nivel”, a declarat sportivul.

Canadianul în vârstă de 20 de ani ocupă poziţia 22 în clasamentul ATP.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele