Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Toni Petrea a anunţat tactica pentru meciul cu CFR. ”Încercăm să marcăm rapid, să ne facem viaţa uşoară”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 22 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20566724/1/petrea1-2.jpg

Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea a declarat, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca formaţia sa să aibă o exprimare bună şii să finalizeze cât mai multe acţiuni împotriva liderului CFR Cluj, la meciul din acest weekend.

“Ne aşteaptă un debut de an de foc, cu un joc împotriva echipei de pe primul loc, care a avut un parcurs incredibil în prima parte a sezonului. O echipă care primeşte foarte puţine goluri. Ar trebui să fie o motivaţie pentru noi să ne dorim să fim echipa care reuşeşte după şase jocuri să marcheze împotriva lor şi să şi câştigăm. Ştim forţa CFR-ului, stilul lor de joc. Sper ca mâine seară să găsim soluţiile cele mai bune pentru a desface apărarea lor şi să fim inspiraţi în decizile pe care le vom lua în preajma porţii adverse.

Trebuie să fim atenţi nu numai la fazele fixe, cât şi la contraatacurile lor. Vreau să avem o exprimare bună, o mobilitate bună a jucătorilor în teren, o circulaţie a mingii cât mai bună şi să reuşim să finalizăm cât mai multe acţiuni. Chiar dacă am reuşi să câştigăm mâine seară mai avem de tras, trebuie să venim din urmă”, a spus Petrea.

El a precizat că îşi doreşte ca fanii să fie alături de echipă: “Eu nu-mi doresc decât ca suporterii noştri să fie alături de echipă, pentru că avem o echipă tânără, jucători cu oscilaţii în evoluţii şi tocmai din acest motiv suporterii noştri ar trebui să se gândească să sprijine cât mai mult echipa”.

Petrea a menţionat că liderul CFR Cluj a avut un parcurs mai constant în acest sezon. “În momentul în care au reuşit să marcheze, greu mai primesc gol. Încercăm să găsim soluţii cât mai rapide, de la începutul jocului, să marcăm, să ne facem viaţa uşoară”.

Meciul FCSB - CFR Cluj are loc, duminică, de la ora 20.00, în etapa a XXII-a a Ligii I Casa Pariurilor, prima din 2022. Partida este în direct pe Look Sport+

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele