Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Toni Petrea a prefaţat partida cu Shirak. ”Trebuie să fim serioşi şi am convingerea că un joc bun o să ne califice”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 26 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19462130/1/toni-petrea.jpg

FCSB îşi începe aventura europeană în direct şi exclusiv pe Look Plus. Meciul FCSB - Shirak (Armenia) e LIVE pe Look Plus, joi, 27 august, de la 21:30.

Antrenorul lui FCSB, Toni Petrea a spus la conferinţa oficială de presă că este o partidă foarte importantă, mai ales că se joacă într-o singură manşă. De asemenea, a declarat că i-a studiat bine pe armeni şi că speră că a acoperit orice potenţială surpriză care ar putea veni din partea acestora.

„Suntem conştienţi de importanţa acestei partide, dar şi de dificultatea ei. Spun asta pentru că această calificare se va juca într-un singur meci. Trebuie să fim serioşi şi am convingerea că un joc bun şi un rezultat bun o să ne califice în turul 2. Am studiat adversarul, dar ei au disputat o singură partidă de la reluarea campionatului. Şi-au odihnit jucătorii şi ştim câteva informaţii despre ei. Mă gândesc la meciul de mâine, iar după aceea o să ne facem calculele.


Astea sunt condiţiile, ne adaptăm şi sper să creştem de la meci la meci. Faptul că jucăm acasă este un avantaj, dar nu avem un avantaj foarte mare deoarece jucăm fără spectatori. E păcat, dar nu avem ce să facem. Cred că am trecut de faza cu emoţiile. Am mai întâlnit experienţa meciurilor europene din altă postură şi este foarte frumos”
,  a spus Toni Petrea la conferinţa de presă, care prefaţează partida.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele