Ultima oră
Koeman dă vina pe VAR, pentru eşecul cu Real Madrid. ”Din punctul meu de vedere au influenţat clar rezultatul final al meciului” Koeman dă vina pe VAR, pentru eşecul cu Real Madrid. ”Din punctul meu de vedere au influenţat clar rezultatul final al meciului”
”Sunt unii care fac marcaj la mine, dar depăşesc limita”. Sergio Ramos a explicat cel mai delicat moment din El Clasico ”Sunt unii care fac marcaj la mine, dar depăşesc limita”. Sergio Ramos a explicat cel mai delicat moment din El Clasico
VIDEO | Edi Iordănescu, surprins în tribune la meciul Astra - Poli Iaşi. Dădea indicaţii în timpul partidei VIDEO | Edi Iordănescu, surprins în tribune la meciul Astra - Poli Iaşi. Dădea indicaţii în timpul partidei
Zidane fericit, dar moderat, după victoria cu Barcelona. ”Am făcut meciul perfect, dar sunt trei puncte, nimic mai mult” Zidane fericit, dar moderat, după victoria cu Barcelona. ”Am făcut meciul perfect, dar sunt trei puncte, nimic mai mult”
„Am o doză de nemulţumire pentru condiţiile în care am fost obligaţi să jucăm”. Săndoi a găsit principalul motiv pentru care a pierdut cu UTA „Am o doză de nemulţumire pentru condiţiile în care am fost obligaţi să jucăm”. Săndoi a găsit principalul motiv pentru care a pierdut cu UTA
Astra Giurgiu - Poli Iaşi, ACUM, pe Look Sport. Giurgiuvenii caută prima victorie din Casa Liga 1 Astra Giurgiu - Poli Iaşi, ACUM, pe Look Sport. Giurgiuvenii caută prima victorie din Casa Liga 1

Toni Petrea a prefaţat partida cu Shirak. ”Trebuie să fim serioşi şi am convingerea că un joc bun o să ne califice”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 26 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19462130/1/toni-petrea.jpg

FCSB îşi începe aventura europeană în direct şi exclusiv pe Look Plus. Meciul FCSB - Shirak (Armenia) e LIVE pe Look Plus, joi, 27 august, de la 21:30.

Antrenorul lui FCSB, Toni Petrea a spus la conferinţa oficială de presă că este o partidă foarte importantă, mai ales că se joacă într-o singură manşă. De asemenea, a declarat că i-a studiat bine pe armeni şi că speră că a acoperit orice potenţială surpriză care ar putea veni din partea acestora.

„Suntem conştienţi de importanţa acestei partide, dar şi de dificultatea ei. Spun asta pentru că această calificare se va juca într-un singur meci. Trebuie să fim serioşi şi am convingerea că un joc bun şi un rezultat bun o să ne califice în turul 2. Am studiat adversarul, dar ei au disputat o singură partidă de la reluarea campionatului. Şi-au odihnit jucătorii şi ştim câteva informaţii despre ei. Mă gândesc la meciul de mâine, iar după aceea o să ne facem calculele.


Astea sunt condiţiile, ne adaptăm şi sper să creştem de la meci la meci. Faptul că jucăm acasă este un avantaj, dar nu avem un avantaj foarte mare deoarece jucăm fără spectatori. E păcat, dar nu avem ce să facem. Cred că am trecut de faza cu emoţiile. Am mai întâlnit experienţa meciurilor europene din altă postură şi este foarte frumos”
,  a spus Toni Petrea la conferinţa de presă, care prefaţează partida.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele