Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Toni Petrea a vorbit despre viitorul lui Budescu la FCSB după ce a oferit o nouă pasă de gol: „Se vede când pune piciorul pe minge!” +„Craiova se luptă la campionat”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 28 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20484471/1/cs-hunedoara-fcsb-cupa-romaniei-22-09-2021-3.jpg

Universitatea Craiova şi FCSB au creat spectacol total pe Ion Oblemenco, în runda 17 din Casa Liga 1. „Roş-albaştrii” s-au impus 3-2, cu un gol venit în prelungiri.

Toni Petrea a analizat jocul elevilor săi, afirmând că oltenii se vor lupta în continuare la campionat. Despre Budescu a răspuns scurt, evidenţiind calităţile fotbalistului. 

„Un meci foarte dificil, cu un adversar care ne aşteptam să ne pună probleme. Am suferit mai ales în a doua parte a jocului. În ultimele 20 de minute ne-am pierdut din luciditate, le-am permis să vină peste noi şi să aibă multe ocazii. Mă bucur că n-am renunţat la luptă şi am câştigat în prelungiri. Din păcate am primit două goluri pe două greşeli. O să analizăm. Pe viitor sper să eliminăm astfel de greşeli.

Avem un lot cu fotbalişti foarte valoroşi, care pot face diferenţa în orice minut. Eu le dau încredere şi curaj să încerce cât mai mult, diverse execuţii. Nu ştiu dacă a fost penalty acolo unde au cerut ei. N-am revăzut faza. Dumiter trebuie să se pregătească în continuare, să-şi facă treaba când intră pe teren. Să dea totul mereu pe teren, şi va juca titular. Sunt trei puncte foarte importante, dar nu decisive. 

Craiova n-a ieşit din lupta pentru titlu. Obiectivul momentan este accederea în play-off. Cu siguranţă şi ei se vor bate la titlu până la finalul campionatului. Este devreme să vorbim despre Budescu în primul 11. Este un jucător valoros, se vede când pune piciorul pe minge”, a declarat Toni Petrea. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele