Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

Toni Petrea îi cere lui Becali un transfer de urgenţă. ”N-aş spune nu unui transfer, unei veniri a unui vârf de careu”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19912211/1/toni-petrea.jpg

Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate, 2-2, în direct pe Look Sport+, cel mai spectaculos meci al începutului de 2021 în Casa Liga 1. Istvan Kovacs a arătat două penalty-uri, Dussaut şi-a marcat în propria poartă, iar golul egalizator, al lui Ely Fernandes, a venit după o deviere nefericită a lui Miron.

Toni Petrea a surprins la conferinţa de presă. Tehnicianul celor de la FCSB a declarat că ar avea nevoie de un jucător cu profil ofensiv, în contextul în care nu are prea multe soluţii, Sergiu Buş fiind abia refăcut după o accidentare şi va mai dura până să revină la capacitatea fizică normală.

„A fost un joc deschis, plăcut pentru telespectatori. Am încercat să punem presiune pe adversari. Pe final am încercat să marcăm, dar adversarul s-a apărat foarte bine.

Până la urmă e un punct câştigat. Eu acum mă gândesc cum să refac jucătorii mai repede pentru că peste 3 zile avem un alt meci. N-am revăzut nicio fază, nu vreau să comentez nicio fază. Am pus presiune pe adversar, am avut posesie bună, dar n-am reuşit să marcăm mai mult.

Pe faza de atac încercăm să destabilizăm apărările adverse prin dinamica pe care o dăm jocului. Am impus ritmul jocului, am dominat, dar câteva nesincronizări au făcut să primim acele goluri.

Lipsa aportului lui Moruţan în echipă se vede, dar ceilalţi jucători încearcă să dea tot ce pot. Poate nici Moruţan nu dădea randament maxim în condiţiile meteo actuale.

N-aş spune nu unui transfer, unei veniri a unui vârf de careu. Momentan n-am găsit ceva care să se plieze pe stilul nostru. Sergiu Buş a intrat ieri în program normal. Sper ca de la meciul următor să fie cu noi şi să ne ajute”
, a declarat Toni Petrea după meciul cu Viitorul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele