Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Toni Petrea îi cere lui Becali un transfer de urgenţă. ”N-aş spune nu unui transfer, unei veniri a unui vârf de careu”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19912211/1/toni-petrea.jpg

Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate, 2-2, în direct pe Look Sport+, cel mai spectaculos meci al începutului de 2021 în Casa Liga 1. Istvan Kovacs a arătat două penalty-uri, Dussaut şi-a marcat în propria poartă, iar golul egalizator, al lui Ely Fernandes, a venit după o deviere nefericită a lui Miron.

Toni Petrea a surprins la conferinţa de presă. Tehnicianul celor de la FCSB a declarat că ar avea nevoie de un jucător cu profil ofensiv, în contextul în care nu are prea multe soluţii, Sergiu Buş fiind abia refăcut după o accidentare şi va mai dura până să revină la capacitatea fizică normală.

„A fost un joc deschis, plăcut pentru telespectatori. Am încercat să punem presiune pe adversari. Pe final am încercat să marcăm, dar adversarul s-a apărat foarte bine.

Până la urmă e un punct câştigat. Eu acum mă gândesc cum să refac jucătorii mai repede pentru că peste 3 zile avem un alt meci. N-am revăzut nicio fază, nu vreau să comentez nicio fază. Am pus presiune pe adversar, am avut posesie bună, dar n-am reuşit să marcăm mai mult.

Pe faza de atac încercăm să destabilizăm apărările adverse prin dinamica pe care o dăm jocului. Am impus ritmul jocului, am dominat, dar câteva nesincronizări au făcut să primim acele goluri.

Lipsa aportului lui Moruţan în echipă se vede, dar ceilalţi jucători încearcă să dea tot ce pot. Poate nici Moruţan nu dădea randament maxim în condiţiile meteo actuale.

N-aş spune nu unui transfer, unei veniri a unui vârf de careu. Momentan n-am găsit ceva care să se plieze pe stilul nostru. Sergiu Buş a intrat ieri în program normal. Sper ca de la meciul următor să fie cu noi şi să ne ajute”
, a declarat Toni Petrea după meciul cu Viitorul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele