Ultima oră
Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid

Toni Petrea, impresionat de Radunovic. "Nu cred că a greşit vreo pasă. Sunt mulţumit de lot"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 15 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19894932/1/rps-7661.jpg

FCSB menţine avantajul de trei puncte în fruntea clasamentului Ligii 1, după victoria cu Astra Giurgiu, scor 3-0, în etapa a 16-a, în direct pe Look Sport+. Deşi sunt golgheterii campionatului, Toni Petrea are aşteptări mai mari de la Dennis Man şi Florin Tănase.

FCSB a dominat partida de pe Arena Naţională, iar raportul şuturilor pe poartă a fost 8-2. Astra a reuşit să absoarbă presiunea până la ieşirea de pe teren a lui Valerică Găman, liderul apărării, în minutul 71.

Dennis Man (77') şi Florin Tănase (81', 88') au înscris pentru FCSB.

Man este golgheterul Ligii 1, cu 13 reuşite, urmat de Tănase, cu 11 goluri.

Fundaşul stânga Risto Radunovic a debutat pentru FCSB chiar împotriva fostei sale echipe şi a dat pasa decisivă pentru primul gol.

"Cel puţin din repriza a doua, am dominat adversarul categoric, mă gândeam că trebuie să pice golul cât mai curând, pentru că intram în criză de timp şi poate nu mai reuşeam să marcăm. După aspectul jocului, aveam certitudinea că vom marca. Ştiam că sunt o echipă organizată, periculoasă pe contraatac, ceea ce s-a întâmplat şi s-a dovedit în prima repriză când au avut o situaţie bună de a marca. Prima repriză echilibrată, a doua am reuşit să-i împingem mai mult, să se retragă mai mult.

Aştept şi mai mult de la ei (n.a. – Dennis Man şi Florin Tănase), şi din aspecte tehnico-tactice, al realizărilor personale. Cu golurile marcate e foarte OK, dar am şi mai mari aşteptări de la ei. Ne-am adaptat, jucătorii n-au avut probleme cu temperatura. Urmează meciul cu Viitorul, la fel de disputat va fi, o echipă tânără ca şi a noastră, ofensivă, cred că va fi un meci frumos.

Nu cred că a greşit vreo pasă Radunovic, a jucat foarte bine, mă bucur că s-a adaptat foarte repede la stilul nostru de joc şi băieţii l-au primit foarte bine în echipă. A avut o evoluţie consistentă şi nu poate decât să mă bucure lucrul asta şi să-mi dea încredere pe viitor.

Sunt mulţumit de lotul avut, mă bucur că avem jucători polivalenţi. Aşteptăm revenirea lui Nedelcu, Filip şi atunci poate vom avea mai multe soluţii. N-am de ce să fiu nemulţumit. Totul timpul e nevoie de jucători, dar momentan ne descurcăm cu ce avem la dispoziţie", a spus Toni Petrea la finalul partidei.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19894932/2/clasament-fcsb.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele