Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Toni Petrea, lăudat de Anamaria Prodan înainte de FCSB - Hermannstadt! "A învăţat meserie. Nimeni nu poate să conteste"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 26 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19565177/1/toni-petrea.jpg

FCSB şi Hermannstadt se înfruntă în această seară, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, în etapa a 8-a din Liga 1. Acţionar la echipa sibiană, Anamaria Prodan a avut numai cuvinte de laudă pentru Toni Petrea, antrenorul ‘roş-albaştrilor’ şi fost secund al soţului ei, Laurenţiu Reghecampf.

  • Meciul FCSB – Hermannstadt va fi transmis în direct pe Look Sport+, de la ora 21:00.

În cazul unei victorii, ‘roş-albaştrii’ se apropie la trei puncte de liderul clasamentului, Universitatea Craiova, şi egalează campioana en titre, CFR Cluj. FCSB are cel mai bun atac din Liga 1, cu 17 goluri marcate.

 

 

 

În momentul de faţă, FCSB are antrenor. Toni a fost elevul soţului meu din ziua în care a pus ghetele în cui. Sunt fericită pentru el că a învăţat meserie şi, în momentul ăsta, nimeni nu poate să conteste ceva din ce face Toni. Îi urez multă baftă”, a spus Anamaria Prodan la Pro X.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19565177/2/amp2.jpg

FCSB şi Hermannstadt s-au mai întâlnit doar de patru ori în Liga 1, de fiecare dată câştigătoare fiind gruparea roş-albastră.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele