Ultima oră
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"
NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare
Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar
Juveţii, cu liderul în frunte. Anunţul conducerii Craiovei: " Va fi la meciul cu Tbilisi" Juveţii, cu liderul în frunte. Anunţul conducerii Craiovei: " Va fi la meciul cu Tbilisi"

TOP 10 cei mai valoroşi jucători din lume! Messi, doar pe locul 9. Asta e noua ordine din fotbalul mondial

Fotbal Publicat pe 4 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19408061/2/mm1.jpg

Fotbalul se pregăteşte să iasă din Era Messi - Ronaldo, cei doi fotbalişti uriaşi fiind deja intraţi în etapele finale ale carierelor lor.

Messi a împlinit 33 de ani, iar Ronaldo 35, ceea ce se traduce în cote de piaţă în declin pentru cei doi, chiar dacă performanţele au rămas la cel mai înalt nivel.

Topul celor mai valoroşi jucători ai momentului e acum dominat de fotbalişti cu vârste de sub 30 de ani, lider în clasament fiind francezul Kylian Mbappe, cu o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro.

Podiumul e completat de Raheem Sterling (25 de ani - Manchester City) şi Neymar (28 de ani - PSG), aflaţi la egalitate cu o cotă de piaţă de 128 de milioane de euro.

În TOP 10 îşi mai fac loc trei jucători de la Liverpool (Salah, Mane şi Trent Alexander-Arnold), plus Harry Kane (26 de ani - Tottenham), Kevin De Bruyne (29 de ani - Manchester City) şi Jadon Sancho (20 de ani - Dortmund).

Messi e abia pe locul 9, cu o cotă de piaţă oricum impresionantă - 112 milioane de euro, în timp ce Cristiano Ronaldo e pe punctul să iasă din TOP 50 (Locul 46 - 60 de milioane de euro).

TOP 10 cei mai valoroşi jucători ai momentului, conform Transfermarkt

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19408061/1/trent1.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele