Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Torje, intervenţie oficială după presupusul conflict cu Rednic: ”Diverse persoane bagă băţul prin gard”

Dinamo Publicat pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20435674/1/torje.jpg

Gabi Torje a negat faptul că ar fi avut un conflict cu antrenorul Mircea Rednic. Mijlocaşul a declarat că nu s-au aflat în vreun moment într-o situaţie de tensiune. Consideră că tot ce se scrie despre Dinamo în această perioadă sunt doar aspecte care să facă şi mai mult rău clubului.

Nu este nimic adevărat legat de un posibil conflict între mine şi antrenorul Mircea Rednic. Nu vreau să mă gândesc că diverse persoane bagă băţul prin gard mai ales în aceste momente în care echipa trece prin momente grele”, a spus Torje, pentru ProSport.

De unde a plecat totul? Intervenţia lui Torje a venit ca urmare a faptului că Mircea Rednic îl striga ”Torjică” la antrenamente, dar mijlocaşul s-a enervat din acest motiv. A reacţionat şi i-a cerut ”Puriului” să nu îi mai spună aşa.

Nea Mircea, mai uşor cu Torjică în sus şi Torjică în jos. Vezi că mă cheamă Gabi. Aşa să mă strigi dacă vrei să îţi răspund!”, ar fi spus Torje, conform sursei citate.

Rednic, conflict cu Sorescu

În ciuda faptului că s-a certat cu Deian Sorescu, Mircea Rednic nu pare dispus să treacă poate fotbalistul cel mai bun din lot pe banca de rezerve sau chiar în afara lotului. Antrenorul pune interesul lui Dinamo mai presus de orice, chiar dacă s-a zvonit faptul că Sorescu ar putea să iasă din schemă.

Astfel, pentru că sunt probleme mari pe postul de fundaş dreapta, Rednic plănuieşte să îl treacă acolo chiar pe versatilul Deian Sorescu, potrivit Fanatik. De altfel, Sorescu este cunoscut ca un jucător ce dă randament bun atât pe poziţia de apărător de bandă, cât şi pe cea de mijlocaş de bandă.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele