Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Torje, intervenţie oficială după presupusul conflict cu Rednic: ”Diverse persoane bagă băţul prin gard”

Dinamo Publicat pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20435674/1/torje.jpg

Gabi Torje a negat faptul că ar fi avut un conflict cu antrenorul Mircea Rednic. Mijlocaşul a declarat că nu s-au aflat în vreun moment într-o situaţie de tensiune. Consideră că tot ce se scrie despre Dinamo în această perioadă sunt doar aspecte care să facă şi mai mult rău clubului.

Nu este nimic adevărat legat de un posibil conflict între mine şi antrenorul Mircea Rednic. Nu vreau să mă gândesc că diverse persoane bagă băţul prin gard mai ales în aceste momente în care echipa trece prin momente grele”, a spus Torje, pentru ProSport.

De unde a plecat totul? Intervenţia lui Torje a venit ca urmare a faptului că Mircea Rednic îl striga ”Torjică” la antrenamente, dar mijlocaşul s-a enervat din acest motiv. A reacţionat şi i-a cerut ”Puriului” să nu îi mai spună aşa.

Nea Mircea, mai uşor cu Torjică în sus şi Torjică în jos. Vezi că mă cheamă Gabi. Aşa să mă strigi dacă vrei să îţi răspund!”, ar fi spus Torje, conform sursei citate.

Rednic, conflict cu Sorescu

În ciuda faptului că s-a certat cu Deian Sorescu, Mircea Rednic nu pare dispus să treacă poate fotbalistul cel mai bun din lot pe banca de rezerve sau chiar în afara lotului. Antrenorul pune interesul lui Dinamo mai presus de orice, chiar dacă s-a zvonit faptul că Sorescu ar putea să iasă din schemă.

Astfel, pentru că sunt probleme mari pe postul de fundaş dreapta, Rednic plănuieşte să îl treacă acolo chiar pe versatilul Deian Sorescu, potrivit Fanatik. De altfel, Sorescu este cunoscut ca un jucător ce dă randament bun atât pe poziţia de apărător de bandă, cât şi pe cea de mijlocaş de bandă.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele