Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

”Tot ceea ce contează e viaţa, nu fotbalul. Schimbările vor veni din evoluţia intereselor”. De ce au susţinut, de fapt, FIFA şi UEFA reluarea campionatelor

Fotbal Internațional Publicat pe 23 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19399827/2/uefa-covid-19.jpg

Michel Platini, fost internaţional al naţionalei Franţei şi fost preşedinte UEFA, a criticat modul după care campionatele puternice ale Europei s-au reluat. Concret, a declarat că reînceperea fotbalului s-a produs doar pentru ca federaţiile şi cluburile să nu mai piardă bani din drepturile de televizare. Singura decizie corectă s-ar fi luat în Franţa, acolo un Ligue 1 a fost suspendată definitiv, iar sezonul următor va începe în septembrie.

Fostul conducător UEFA, care a fost în mai multe rânduri în centrul atenţiei pentu anumite ilegalităţi nedovedite, îi critică pe preşedinţii FIFA şi UEFA, pentru faptul că îşi urmăresc propriul interes şi vor să fie realeşi pe posturi după următoarele alegeri.

Principalele ligi europene s-au reluat doar pentru bani şi drepturile TV. S-a discutat mult în Franţa, dar, din moment ce Guvernul a decis să interzică fotbalul din motive de sănătate, multe discuţii sunt inutile. Decizia trebuie respectată, se ştie puţin despre acest virus. Tot ceea ce contează este viaţa, nu un joc de fotbal.

Schimbările nu vor veni de la Covid-19, ci din evoluţia intereselor. Sistemul din fotbal va fi mai puternic şi mai puternic, el a decis şi acum să se reia campionatele”, a spus Platini în ”Le Monde”.

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri