Ultima oră
FRF a decis! Unde se va juca meciul amical România – Belarus FRF a decis! Unde se va juca meciul amical România – Belarus
Ovidiu Haţegan va conduce un meci important din Liga Campionilor Ovidiu Haţegan va conduce un meci important din Liga Campionilor
A reuşit Craiova transferul anului în Liga 1? Dumitru Dragomir: "Sigur va ajunge la echipa naţională" A reuşit Craiova transferul anului în Liga 1? Dumitru Dragomir: "Sigur va ajunge la echipa naţională"
Koljic, afectat emoţional de pe urma accidentării din meciul cu Poli Iaşi: ”Moralul lui, vă daţi seama, poate să fie total afectat” Koljic, afectat emoţional de pe urma accidentării din meciul cu Poli Iaşi: ”Moralul lui, vă daţi seama, poate să fie total afectat”
Ferencvaros - Dinamo Kiev, lupta pentru locul trei în grupă! Mircea Lucescu: "Venim după o perioadă dificilă" Ferencvaros - Dinamo Kiev, lupta pentru locul trei în grupă! Mircea Lucescu: "Venim după o perioadă dificilă"
Veste proastă pentru Mirel Rădoi. Un stranier ratează ultimele meciuri din Liga Naţiunilor Veste proastă pentru Mirel Rădoi. Un stranier ratează ultimele meciuri din Liga Naţiunilor

"Toţi cei care au scris asta sunt nişte idioţi!" Şumudică, reacţie vehementă pe aeroport

Stranieri Publicat pe 6 mai 2020
mail-share icon Email

Marius Şumudică a plecat astăzi spre Turcia, alături de staff-ul său, acolo unde urmează să reia pregătirile cu formaţia sa, Gaziantep, în privinţa reînceperii campionatului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19353715/1/sumi.jpg

Şumi va trebui să stea 14 zile în carantină după revenirea în Turcia, precizând că e profund afectat de situaţia generată de pandemia de coronavirus.

Tehnicianul român a criticat însă în termeni duri zvonurile lansate în Turcia, conform cărora clubul său intenţiona să-l pună pe liber.

"Nişte idioţi toţi cei care au scris, nişte idioţi. N-am avut absolut nicio problemă. Iar în momentul în care s-ar fi reziliat ar fi trebuit să-mi plătească încă un an de contract. Deci eu, în momentul în care îmi fac contractul am ajuns la o maturitate, am un avocat foarte bine pus la punct.

Nu îl fac niciodată să pierd. Dacă vă uitaţi la cariera mea în ultimii cinci ani, peste tot am terminat.

Să termini la Shabab, la arabi, unde-i foarte greu campionatul. Să nu fii schimbat, între singurii patru antrenori care n-au fost schimbaţi! Aici sunt doar cinci antrenori care n-au fost schimbaţi.

Şi să termin campionatul şi aici, la Gaziantep, e ca şi cum am câştigat campionatul în Turcia. Cu o echipă nou-înfiinţată, un club mai mic decât mine ca vârstă cum ar veni, s-a înfiinţat în 1988. Este primul an în prima ligă, o echipă făcută de la zero, zero, zero de mine.

Să fii pe locul 9 ar trebui să fie mândri cei din Gaziantep. Când am avut ofertă să plec mi-au mărit contractul ca să nu plec
", a declarat Marius Şumudică la plecarea spre Turcia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele