Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Tottenham şi-a găsit antrenor. Variantă total neaşteptată şi salariu regesc: 4 milioane de euro/ an

Premier League Publicat pe 10 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20239598/1/tottenham.jpg

Tottenham şi-a găsit antrenor! Portughezul Paulo Fonseca (48 de ani) este alegerea conducerii echipei din Anglia. Contractul urmează a fi semnat în câteva zile, iar mai apoi să aibă loc şi prezentarea oficială. Actele vor fi parafate pentru trei ani, perioadă în care Fonseca  va încasa, pentru fiecare sezon, nu mai puţin de patru milioane de euro.

Paulo Fonseca a antrenat ultima dată AS Roma, tocmai echipa care a fost preluată de Jose Mourinho, chiar precedentul antrenor principal al celor de la Tottenham. Astfel, se poate spune că echipele au făcut, indirect, un schimb de antrenori.

Anterior experienţei din Italia, portughezul le-a mai pregătit, printre altele, pe Şahtior Doneţk, Braga, FC Porto sau Pacos Fereira.

De partea cealaltă, antrenorul portughez Jose Mourinho a semnat un contract cu AS Roma, valabil din această vară. Mourinho vrea să câştige titlul în Serie A şi a anunţat că pasiunea fanilor l-a convins să vină la clubul capitolin.

Jose Mourinho (58 de ani) le-a antrenat de-a lungul timpului pe Benfica, Uniao Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter Milano, Real Madrid, Manchester United şi Tottenham. Are 25 de trofee în palmares, fiind unul dintre cei mai titraţi antrenori încă în activitate.

AS Roma are doar trei titluri în Italia în palmares, ultimul fiind cucerit în urmă cu 20 de ani, cu Fabio Capello pe bancă.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele