Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Totul despre finala CFR-ului, la Studio UEL, pe Look Sport+, de la 19:00! Lucian Goian, Ioan Ovidiu Sabău şi Vasile Miriuţă analizează meciul crucial al campioanei

Europa League Publicat pe 10 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19645922/1/ff3.jpg


CFR Cluj se află în faţa celui mai important meci al sezonului, o victorie în partida cu Young Boys Berna fiind sinonimă cu a doua calificare consecutivă în primăvara Europa League, iar partida din Elveţia are acoperire completă pe Look Sport+.

Intrăm în febra meciului de la 19:00, cu emisiunea Studio UEFA Europa League, moderată de Vlad Măcicăşan. Analiştii Lucian Goian, Ioan Ovidiu Sabău şi Vasile Miriuţă vor fi în platoul emisiunii şi vor analiza echipele de start, dar şi ultimele informaţii înainte de meci.

  • Meciul Young Boys - CFR e LIVE pe Look Sport+, de la 19:55, iar imediat după ultimul fluier al partidei revenim în direct pentru primele reacţii la cald şi toate concluziile.

Cu un meci rămas de disputat în faza grupelor Europa League, echipa lui Edi Iordănescu ocupă locul 3 în Grupa A şi doar o victorie cu Young Boys i-ar permite să meargă mai departe în competiţie.

Nu rata Studioul UEL, de la 19:00, pe Look Sport+!

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele