Ultima oră
Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!" Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!"
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur
Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023 Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit" VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit"
EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el" EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el"

Totul pentru a-şi relansa cariera. Mesut Ozil va avea un salariu mult mai mic la Fener, comparativ cu ce primea de la Arsenal

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 26 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19930993/1/ozil.jpg

Mesut Ozil este noul jucător al celor de la Fenerbache. Germanul a acceptat un salariu de 3 milioane de euro anual pentru a juca în Super Lig. La Arsenal, acesta încasa anual 16 milioane de euro.

Ozil, care mai avea contract cu Arsenal până în vară, şi-a luat deja la revedere de la foştii colegi şi a oferit prima declaraţie în calitate de jucător al lui Fener pe aeroport.

"Sunt foarte bucuros, am susţinut-o întotdeauna pe Fenerbahce! E un vis devenit realitate atât pentru mine, cât şi pentru Fener. Sunt încântat să îmbrac acest tricou şi sper că vom avea rezultate bune", a spus Ozil, purtând la gât fularul noii sale echipe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri