Ultima oră
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Totul pentru Casa Liga 1! Trei mutări reuşite de Mititelu la FC U Craiova

Fotbal Internațional Publicat pe 15 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19421752/1/adrian-mititelu.jpg


În timp ce CS Universitatea Craiova se bate cu CFR pentru titlul de campioană în Casa Liga 1, FC Universitatea Craiova pregăteşte următorul sezon, iar Adrian Mititelu a reuşit trei transferuri.
 
Cel mai important jucător adus de FC U Craiova în această perioadă este Jeremy Huyghebaert, un fundaş belgian în vârstă de 31 de ani, care a jucat ultima dată pentru Royal Mouscron, fosta echipă a lui Mircea Rednic.
 
Promovat în Liga 2, cu speranţe că va juca în Casa Liga 1 peste doi ani, Adrian Mititelu a întărit şi ofensiva, iar Craiova l-a luat şi pe Andrea Capmagno, un italian în vârstă de 24 de ani care în ultimele două sezoane a jucat în campionatul din San Marino, la Tre Fiori, echipă cu care deţine Cupa şi Supercupa. De-a lungul carierei, compatriotul lui Nicolo Napoli a jucat în ligile inferioare din Italia.
 
Pentru mijlocul terenului, Craiova l-a transfert pe Călin Cristea, un fotbalist experimentat, de 32 de ani, care ultima dată a jucat pentru CSM Reşiţa, vicecampion al României în 2013, cu Pandurii Târgu Jiu.
 
După trei transferuri, câte unul pentru fiecare compartiment, Craiova s-a despărţit de  Claudiu Dragu, Constantin Grecu, Claudiu Chindriş, Cornel Suci şi Kevin Trabalka. În plus, Ovidiu Dănănae a pus capăt carierei de fotbalist şi a deveni antrenorul secund al lui Eugen Trica.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri