Ultima oră
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

Totul pentru grupele cupelor europene. Bilaşco anunţă transferuri la CFR Cluj

Superliga Publicat pe 19 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20252191/1/mb.png


Rămasă fără Vinicius, Pereira, Ben Youssef, Luis Aurelio şi Soares, CFR Cluj pregăteşte transferuri pentru a-i întări lui Marius Şumudică lotul cu care va ataca grupele unei competiţii europene în acest sezon.
 
Bouhenna, Rodriguez, Tahiri, Petrila şi Figueiredo s-au alăturat deja noilor colegi, dar, cum perioada de mercato e abia la început, conducerea vrea mai întâi să cântărească atent opţiunile pe care le are:
 
"De abia s-a deschis perioada de transferuri şi cu siguranţă ne vom întări. Pe lângă jucătorii pe care îi avem, cred că vor mai veni jucători. Doar pentru a ne întări şi pentru a deveni un grup puternic. 
 
Secretul nostru în ultimul timp ăsta a fost. Suntem nevoiţi să jucăm şi în Europa, şi în Liga 1, urmează meciurile de Cupa României. Avem nevoie de un lot valoros şi numeric. Noi, în acest moment, încercăm să mai aducem jucători nu să ne despărţim de ei. E adevărat că anumiţi jucători au terminat contractul cu noi în vară şi ne-am despărţit", a declarat Marius Bilaşco, la Telekom Sport.
 
"Pentru noi e important să fim din nou acolo (n.r. - în grupele Champions League), să trăim acele momente frumoase cu care nu te întâlneşti atât de des. Pentru România, orice prezenţă în Europa este o performanţă uriaşă, având în vedere ceea ce s-a întâmplat ţara noastră, cu participări în competiţii europene. Cu asta se hrănesc, zi de zi. 
 
Rămâne de văzut care vor fi echipele care se vor bate la titlu. Ceea ce s-a întâmplat în sezonul precedent ne arată că patru echipe sunt obligate din nou să fie acolo poate chiar cinci: CFR Cluj, FCSB, Craiova şi Sepsi, astea sigur vor fi în faţă. Nu ştiu celelalte echipe cum vor manageria această perioadă", a mai punctat oficialul din Gruia.
mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele