Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Tragedie în box! A murit la doar 18 ani, după ce săptămâna trecută a suferit un KO

Box Publicat pe 3 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20382503/1/tw-box.jpg

Sportiva mexicană Jeanette Zacarias Zapata a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 18 ani, la cinci zile după ce a suferit un KO la un meci de box.

Anunţul a fost făcut de promotorul Yvon Michel. “Am aflat cu imensă tristeţe şi tulburare, de la un reprezentant al familiei sale, că Jeanette Zacarias Zapata ne-a părăsit în această după-amiază, la ora 15:45. Sincere condoleanţe familiei sale şi în special partenerului său Jovanii Martinez, care a fost alături de ea până în ultimele momente”, se menţionează într-un comunicat postat joi de Groupe Yvon Michel.

Sportiva participase, sâmbătă, la o gală de box organizată de Groupe Yvon Michel la Montreal. Ea a fost făcută KO atunci de canadiana Marie Pier Houle. Zacarias Zapata a fost scoasă din ring cu targa şi dusă la spital.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele