Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

Trăirile lui Daniel Niculae la primul meci în calitate de preşedinte la Rapid. ”Trebuie să mă obişnuiesc cu aceste emoţii din tribună”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20103431/1/nic.jpg

Rapid a învins în deplasare Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 1-0, a devenit singura echipă victorioasă în prima etapă a play-off-ului Ligii 2 şi a urcat pe primul loc în clasament, la egalitate cu FC U Craiova.

A fost primul meci în calitate de preşedinte al giuleştenilor pentru Daniel Niculae. Fostul atacant a relatat valul de emoţii pe care l-a trăit în timpul partidei.

"Am trăit meciul cu sufletul la gură. Am jucat cu ambiţie, cu dăruire, iar dacă te dăruieşti cum s-au dăruit băieţii în acest meci, Dumnezeu te răsplăteşte. Important este rezultatul, cu atât mai mult cu cât meciurile se vor împuţina. Cred că puteam să înscriem şi golul 2, iar atunci finalul ar fi fost mai liniştit.

E important că am câştigat, sunt trei puncte uriaşe, ne dau moral pentru ce va urma. Eu n-am niciun merit, meritul îl au băieţii şi Miţă (n.r Mihai Iosif) cu stafful lui. Eu încerc să le ofer toate condiţiile pentru a face performanţă, apoi depinde numai şi numai de ei. Dacă jucătorii se vor sacrifica pe teren în acest play-off, cred că vom avea şanse mari să promovăm.

Eu n-am plecat niciodată de la Rapid, sufletul şi inima îmi vor rămâne tot timpul aici. Trebuie să mă obişnuiesc cu aceste emoţii din tribună. Suporterilor le transmit să arate băieţilor susţinere totală", a declarat oficialul, la finalul partidei de la Miercurea-Ciuc.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele