Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Transfer atipic la Ipswich Town! Ed Sheeran a fost inclus în lotul echipei şi va avea tricoul cu numărul 17

Staruri din fotbal Publicat pe 7 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20346652/1/ed-sheeran.jpg

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a fost inclus în lotul echipei de liga a treia Ipswich Town şi va avea tricoul cu numărul 17, relatează BBC.

"Când cei de la Ipswich mi-au spus ce vor să facă, am crezut că este o glumă, dar mi s-a părut o idee bună. Cred că va fi un sezon minunat şi sunt onorat să fiu parte din el. Sper doar că numărul e doar pe hârtie, pentru că eu vreau ca echipa să promoveze şi acest lucru nu se va întâmpla dacă joc eu", a declarat Sheeran.

Directorul executiv al clubului, Mark Ashton a afirmat că l-a văzut pe Sheeran la un concert, în iunie, când a cântat îmbrăcat într-un tricou cu numărul 17 şi astfel i-a venit ideea de a-l include în echipă.

Sheeran este din mai sponsor al echipei, astfel pe tricouri se află un logo cu simboluri matematice care reprezintă titlurile albumelor lui, precum şi cuvântul “tour”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri