Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Transfer de titlu! Tudor Băluţă este dorit în Casa Liga 1

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20480473/1/bal.jpg

Mijlocaşul Tudor Băluţă ar putea să o lase pe Brighton pentru Casa Liga 1, fiind dorit de Universitatea Craiova, informează ProSport.

Fotbalistul trece prin momente grele, o accidentare i-a dat mari bătăi de cap şi nu a jucat nici măcar un meci oficial în acest sezon. De altfel, de când a ajuns la Brighton a bifat un singur meci, în urmă cu doi, în Cupa Ligii.

Băluţă este născut la Craiova şi astfel ar fi un motiv în plus să semneze cu trupa lui Reghecampf, care l-ar putea lua gratis vara viitoare sau chiar în iarnă, dacă se obţine o reziliere amiabilă cu Brighton.

Dacă nu va prinde un transfer la iarnă, o altă variantă pentru Băluţă ar putea să fie echipa a doua a englezilor, acolo unde, din păcate a dat cel mai bun randament.

Acum în vârstă de 22 de ani, Tudor Băluţă a fost transferat de Brighton în ianuarie 2019, de la Viitorul, pentru 3 milioane de euro. A apucat să joace doar un meci pentru echipa mare a englezilor, pentru că a apoi a fost împrumutat la ADO Den Haag şi Dinamo Kiev. La formaţia lui Mircea Lucescu s-a şi accidentat grav.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri