Ultima oră
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

Transfer fantastic pentru Haaland. Starul norvegian şi-a dat acordul verbal

Borussia Dortmund Publicat de Daian Cutu pe 26 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/19372297/1/haaland.jpg

Jurnaliştii spanioli de la AS anunţă că Erlin Haaland (19 ani) şi-a dat acordul pentru a evolua la Real Madrid, din sezonul 2022-2023.

Preşedintele ”galacticilor”, Florentino Perez a fost cel care a insist pentru jucătorul lui Dortmund, pe care îl consideră înlocuitorul perfect pentru Cristiano Ronaldo, a cărui plecare a lăsat un gol mare la echipa.

Se pare că mutarea lui Haaland pe Bernabeu a dus la renunţarea achiziţiei lui Kylian Mbappe, fotbalist blocat de PSG pentru cel puţin încă câteva sezoane.

Atacantul este aşteptat să facă show şi în derby-ul de diseară cu Bayern Munchen. În actuala stagiune de Bundesliga are 10 goluri şi 2 assisturi în 10 meciuri.

Cel mai important meci din fotbal, după pauza pricinuită de pandemie, se vede pe Look Plus, marţi, de la 19: 30. Dar acesta nu este singurul meci al zilei. De la 21:30, Leverkusen o întâlneşte pe Wolfsburg, pe Look Plus 2, iar Werder Bremen pe Borussia Monchengladbach, pe Look Sport 3.

mail-share icon Email
viewscnt