Ultima oră
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă" Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă"
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"

Transfer în stilul Bayern Munchen. Mijlocaşul, contract pe 5 ani

Bayern Munchen Publicat pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20049012/1/musiala.png

Tânărul mijlocaş Jamal Musiala (18 ani) a semnat, vineri, primul său contract profesionist cu Bayern Munchen, a anunţat clubul german.

Musiala, care a ales recent să joace pentru Germania, a jucat în acest sezon 26 de meciuri în toate competiţiile.

El a semnat un contract profesionist până în 2026 şi va câştiga cinci milioane de euro.

Musiala, născut în Stuttgart, dintr-un tată anglo-nigerian şi o mamă germană, a jucat la juniori la Chelsea, din 2011, înainte de a se transfera la Bayern, în 2019 şi era eligibil să joace şi pentru Anglia.

El a reprezentat ambele ţări la nivel de echipe naţionale de juniori, dar a spus că o discuţie cu antrenorul Low a contribuit la decizia în favoarea Germaniei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele