Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Transfer la FCSB! Fundaşul a fost surprins în cantonamentul de la Berceni

Superliga Publicat pe 21 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19368447/1/fcsb15.jpg

FCSB s-a reorientat după ce transferul lui Andrei Chindriş de la FC Botoşani a picat şi l-a adus pe tânărul Cristian Tand, de la Şcoala Sportivă Ardealul de la Cluj. Fundaşul, titular al naţionalei U18, s-a alăturat deja echipei şi se pregăteşte alături de ceilalţi fotbalişti ai FCSB-ului, la baza de la Berceni.

Conform Fanatik, mutarea este una de viitor, luată imediat în calcul după ce transferul lui Chindriş a căzut definitiv. Aducerea lui Andrei Chindriş la FCSB părea că are din ce în ce mai puţine şanse de reuşită de ceva timp. Potrivit afirmaţiilor lui Valeriu Iftime, patron FC Botoşani, de săptămâna trecută, fundaşul era curtat de formaţii din Belgia şi Spania. În cazul formaţiei din Spania, e vorba de Valencia, după cum a afirmat Gigi Becali.

Mai mult, conflictul dintre impresari bloca mutarea lui Andrei Chindriş de la FC Botoşani la FCSB. Impresarul fundaşului, Niki Disaga, nu voia ca tranzacţia să se facă fără ca el să ia la cunoştinţă toate detaliile mutării, în timp ce Florin Vulturar e omul de bază al moldovenilor, care intermediază transferurile şi voia informaţii precise.

”Nu l-am văzut. Nu ma interseaza pe mine de Chindriş. Am înţeles că are o ofertă de la Valencia. 200.000 pentru împrumut plus 600.000. Îl încearcă. Îl dă la echipa a doua. Ca să se termine cu jucătorul. Dacă îl trimiţi la echipa a doua, o să îl dea ăştia inapoi, îl demoralizează şi străintatea”, a declarat Gigi Becali la PRO X, acum câteva zile.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele